2777
2789
عنوان

به دعا و طلسم اعتقاد دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 36 پست
گلم کجا باز کردی  من خیلی میگن بسته اس ولی دعا هاشون تاثیر نداره

ده سال پیش یه شماره ای بهم‌ دادن از یه آقایی تو یه شهر دور

بهش زنگ زدم گفت بختتو بستن دعا برام نوشت باطلش کرد با پست برام فرستاد

دیگه ندارم شمارشو نمیدونم‌چیکارش کردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعا و طلسم توی قرآن اومده ؟؟ 

بله

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
حسادت وتمام 

منم بعضی وقتا شده به یکی حسادت کنم ولی هیچ وقت حاضر نیستم زندگیش به هم بخوره تازه براش دعا میکنم خوشبخت تر بشه . حسادت دلیل میشه آدم زندگی یکی رو به هم بزنه ؟ چه قدر دلاشون سیاه هست ؟ 

بچه ها واقعا هدفشون از دعا گرفتن چی هست ؟؟ احه خوش بختی یا بدبختی دیگران چه تاثیری تو زندگیشون میذار ...

نميتونم زندگي خودشون  رو جم كنن و پيشرفت كنن عين بختك افتادن رو زندگي مردم 

همينو تمام 

به بنده خداي ديدم تو اين سايت بيجاره فقط ٨ماه بىد ازدواج كرده بود زندكيش داشت ميپاشيد از هم فهميده بود طلسم دارع ،شوهرش همش بهش ميگف توافقي جداشيم .. در طي يه ماه طلسما رو شكسته ولي هنوزم مونده بود فك كنم ، كمي اوضاعش بهتر سده برد حتي برا پدرش هم طلسم مرگ هم گرفته بودن ك شكستنش، ميگف اين اوخر پدرش حالش بد بود همش بدبياري و حالش ة بد بوده  

….

منم بعضی وقتا شده به یکی حسادت کنم ولی هیچ وقت حاضر نیستم زندگیش به هم بخوره تازه براش دعا میکنم خوش ...

حسادت درجه بندی داره اگه به درجه حسادت برادران یوسف یا قابیل برسه هرکاری ازآدمی برمیاد 

لایک نکنید .توروخدا 
نميتونم زندگي خودشون  رو جم كنن و پيشرفت كنن عين بختك افتادن رو زندگي مردم  همينو تمام&nb ...

به نظرتون منم اینکارو کنم و بهش بگم طلسم شکنی بکنه ؟؟ اخه میترسم حقه باشه 

به نظرتون منم اینکارو کنم و بهش بگم طلسم شکنی بکنه ؟؟ اخه میترسم حقه باشه 

بببن بگو انجام بده 

حقه ي چي ك بخواد پول بگيره؟ ٢تومن چيزي نيس بخاطر زندگيت اشكال نداره فك كن اين ٢ رو دادي رف 

حقيقتش منم با يكي صميمي بودم اوضاعش داغون بود حتي حال روحيش كاراش پيش نميرف، همه تلاش هاشو ميديم منم خيلي ناراحت بودم براش حوري ك همون شب از خالش للخبر شدم تا صب فقط براش ايت الكرسي خوندم ،صبحش زنگ زدم گف طرف طلسم داره ، مقداري هزينش رو از خودم دادم و مقداريش تو دستم  نبود گذاشتم بعد بدم يا ب هودش بگم پرداخت كنه ... 

خدايي بعد از اون من از همين دوستم پرسيدم  انگار اوضاعش بهتر شده بود حال روحيش هم بهتر شده بود ...

بنظرم امتحان كن ب امتحانش مي ارزه 

….