دفترچهیادداشت مدیر استارتر عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 1636 عنوان عمل بینی چند روز کمکی میخوام تو خونه 104 بازدید | 6 پست من اگه بخوام بینی گوشتیمو عمل کنم چن روز باید یکی بیاد کمک حالم بشه اصلا سخته و درد داره تا چن روز هرچی میدونید درباره عمل بینی مطرح کنید ممنون عزیزان🌹 1402/08/24 | 15:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hediye_khanom عضویت: 1401/10/25 تعداد پست: 3845 درد نداره اصلا کمکی هم نداره من ک همش خواب بودم دارو میده و اثر بیهوشی هس خیلی گیج و منگی ولی اگه زیاد نخوابی بهتره ک ورم نکنی مامانت یا خواهرت برات سوپ درست کنن ک بخوری این مدت میشه واسه حاجت دلم ی صلوات بفرستی خیلی دلم شکسته ممنون میشم عزیزم
دفترچهیادداشت مدیر استارتر عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 1636 درد نداره اصلا کمکی هم نداره من ک همش خواب بودم دارو میده و اثر بیهوشی هس خیلی گیج و منگی ولی ... چن روز گیجو منگی؟ خودم میتونم از پس کارام بر بیام اخه خانوادم پیشم نیستن شوهرمم اصلا کار خونه نمیکنه
hediye_khanom عضویت: 1401/10/25 تعداد پست: 3845 چن روز گیجو منگی؟ خودم میتونم از پس کارام بر بیام اخه خانوادم پیشم نیستن شوهرمم اصلا کار خونه نمیکنه من ی هفته بیشتر وقتا خواب بودم چون قرص سر ما خوردگی داده بود ولی ازه شما ک خونه خودتی میتونی کاراتو بکنی ولی سنگینی اینا برندار سرتم زیاد خم نکن میشه واسه حاجت دلم ی صلوات بفرستی خیلی دلم شکسته ممنون میشم عزیزم
fatemeh900 عضویت: 1400/01/25 تعداد پست: 2152 تا ی هفته کلا بیحالیمیخوری میخابی😂😂 البته غذای سبک و نرمبعدش هم کارخونه شاید یمدت برات سخت باشه من نمیتونسم سرمو خم کنمدردم میومددو هفته بعد کارارو کم کم کردم سنگین نه درحد کارای اسون
دفترچهیادداشت مدیر استارتر عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 1636 تا ی هفته کلا بیحالی میخوری میخابی😂😂 البته غذای سبک و نرم بعدش هم کارخونه شاید یمدت برات سخت باش ... یعنی روز اول میتونم پاشم ناهار بپزم🤣
fatemeh900 عضویت: 1400/01/25 تعداد پست: 2152 یعنی روز اول میتونم پاشم ناهار بپزم🤣 😂😂😬روز اول ک بیحالی اثرات بیهوشی خوابیمن ۳ روز اول اصلا نمیتونسم دهنم باز کنم غذا بخورم نهایت صب تا شب نصف پیمانه شیر میخوردم