2777
2789
عنوان

با شوهری که توی سایت صیغه یابی چه کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1020 بازدید | 43 پست
منم هرروز سایت صیغه یابی عضو میمنن هی لفت میدم هی عضو میکتن شوهرمم همینطور😐😐اسیریم والا شاید شو ...

وای تلگرام منم اینجوری بود هی لف میدادم دوباره عضو میکردند

اخرم تلگرام خود به خوددیگ باز نکرد 

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والدین ام فوت کردن. هیج جا رو ندارم برم یه خونه دارم که دادم دست مستاجر و پولشو زمین خریدم، زمینم ف ...

چند سالته ، نهایتش یک خونه کرایه کن ، برو سرکار اما بااین ادم لاشی نمون . بخاطر خودت مبگم هنوز جوونی حیفی ، خیلی ادمای بهتری میتونن کنارت باشن و قدرتو بدونن ، بااین بمونی یه ادم افسرده ی نگران میشی ک زود پیرت میکنه . اتفاقا چون میبینه خونواده نداری هرکار دلش میخواد میکنه ، اما تو نترس قانون پشت توهست برو مهریتو بذار اجرا از هیچی ام نترس . لاقل یه سرمایه ی میشع برا زندگی بعدیت 

حالا شوهر من همش سرش تو گوشیه خیلی زیرکه نمیزاره من بفهمم رفتارشم باهام خوبه وگرمه😐

الکی خودتو مشکوک نکن.

اگر مرد خوبیه زندگی کن باهاش

شوهر من خودش هی تعریف میکنه که دوست داره بره بازار آزاد (منظور زن خراب)

برای منم اینجوری بود توی تنظیمات زدم، هیچ کس حق نداره جایی عضوم کنه. راحت شدم

باور میکنی این کارم کرده بودم 

ولی جالبیش اینه که تلگرام دیگ باز نشد 

هرچیم یه تلگرام دیگ نصب میکنم باز نمیکنه

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️
چند سالته ، نهایتش یک خونه کرایه کن ، برو سرکار اما بااین ادم لاشی نمون . بخاطر خودت مبگم هنوز جوونی ...

اونقدرا جوون نیستم

۳۹ سالمه اما قیافه ام خیلی جوونه

در هر صورت بازم شانس دارم ☺️

کار و درآمد دارم. پول پیش ندارم فعلا

مگر که ماشینمو بفروشم

دقیقا تنهایی بهتر از زندگی با اینه قلبم ناراحته. هر روز یه جام درد میگیره

لاشی با لاشی میپره 

بزار برو برای خودت زندگی بساز 

منم شوهرم تلش دیدم صیغه یابی گفت همه دوستام همینجوری خودشون عضو میکنن گلم ناراحت نباش چون ب دوستام خواهرم گفتم اونا گفتن مارو هم تو کانال صیغه عضو کردم کلا همجا اینجوریه اون نرفته عضوش کردن