2777
2789
عنوان

با شوهری که توی سایت صیغه یابی چه کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1020 بازدید | 43 پست
دقیقا عاقبتی نداره. حس میکنم تا الانم عمرمو تلف کردم

من که تو رو ندیدم و نمیشناسم

اما دلم به جوونیت میسوزه ، خواهرم ۱۰ سال از جوونیش رفت سرشکسته شد داغون شد ، نابود و مریض شد ، و بابچه طلاق گرفت 

حالا بماند که طرف چقدر وقیح شد و حق به جانب

شیرازی نیستم متاسفانه ، اما دیوانه وار عاشق شیرازم ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول برو یه تست ایدز ، هپاتیت و Hpv بده ، بعد برو یه وکیل بگیر اموالشو توقیف بزن بخودش هیچی نگو از طلاق ، بعدا درخواست مهریه بده و برو خونه پدرت ، خواستی جدا بشو نخواستی هم اذیتش کن ، ب هیچ وجه باردار نشو ک اینده اون بچه در خطره ، بااین وضعی ک شوهر شما داره هنو دوسال نشده خیانت میکنه توروهم میبینه کاریش نداری ب کاراش ادامه میده . من جات باشم مهریمو میذارم اجرا پدرش درمیارم تا با گوه خوری بیفته ب پام و اگه قصد برگشت داری یه چند ماهی با مهریه اذیتش کن بعد با شرط برگرد . البته اگه دوسش داری اما ازمن میشنوی عزیز نسخه این ادمو بپیچ بذا کنار بدردت نمیخوره زندگی ک یطرفه باشه ارزش جنگیدن هم نداره طلاقتو بگیر 

نه سایت هلو عضو شده و پول داده بود یکیشون اومده بود تلگرام براش فیلم .... ای فرستاده بود با عکس های ...

چ دنیای بدی 

ادم شوهر میکنه با هزار یک ارزو رنگا بارنگ ولی تا سر بالا میکنیم میبینم خیانت خیانت خیلی از خیانت ذربه ها خوردم الان بنظرم اگ میخواید خوشبخت باشید ازدواج نکنید!

چون مرد ها تا قبل ازدواج ب هر دری میزنند ک ب ی نفر برسند وقتی رسیدن اون ی نفر ول میکنند میرند دنبال زنای دیگ غیر زنشون شکستم شکستم بارها بارها با خیانت جنس مخالف و صد البته هم جنس خودم 🙂 چ بسا میترسم از جدایی میترسم از طلاق گذراست ولی نمیگذره من نشستم دارم میسوزم میسازم با سکوت با رها کردنش تو حال خودش تا بلکه روزی خوب بشه شما هم اختیار خودتون دارید ببین میتونه درست بشه یانه؟

وای برمن وای بر من اگ شوهرم خوب نشه 🥺 همینه ی امیدی ک از بین هزاران ناامیدی دارم کمرو میشکنه از اینی ک هست بیشتر  

😐
اول برو یه تست ایدز ، هپاتیت و Hpv بده ، بعد برو یه وکیل بگیر اموالشو توقیف بزن بخودش هیچی نگو از طل ...

والدین ام فوت کردن. هیج جا رو ندارم برم

یه خونه دارم که دادم دست مستاجر و پولشو زمین خریدم، زمینم فروش نمیره .

نامزدی نداشتیم. مستقیم عقد و ازدواج 

عقد و ازدواج با هم بود 

هعی خدا بهت صبر بده 

اگر دوران عقد جدا بود یعنی مدتش طولانی بود و می‌فهمیدی بعدش جدا میشدی خیلی بهتر بود 

البته الآنم دیر نشده 

اینجور که تو ازش میگی کلا مشکل داره و خودت داغون میشی 

کاش دوباره تب کنم تا در این دنیای بی کسی پرستارم بشی