2777
2789
خواهر اینجایی تورو خداااااا منو ببخش  من نخواستم تاپیکت تعطیل بشه من فقط از تو حمایت کردم در ...

خوبم عزیزم.برگشت خونه مادرمم داره میاد تو راهه

این جانِ اولی نبود که کندم🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی مردی تو زندگیمه علاوه براینکه ی مرد واقعیه درجایگاه خودش،حتی محبت هایی ک از سمت خونوادم ندیدم رو هم برام جبران کرده 

شاید باورتون نشه ولی مثلا همین چن دقیقه پیش داشتم از سر درد میمردم ولی همین ک صداشو شنیدم سردردم خوب شد 

نمیشه برا همه نسخه یکسانی پیچید 

🌱

سلام عزیزم چیشد؟ در چه حالی؟ بدنت درد نمیکنه؟؟؟

تموم تنم کبوده‌.یکی از کبودیام انقد ورم کرد ترکید.معده درد عصبی.ولی خب فعلا کوتاه اومدم برگشت خونه بحث نکردم.الانم رفته ترمینال دنبال مامانم.

تموم تنم کبوده‌.یکی از کبودیام انقد ورم کرد ترکید.معده درد عصبی.ولی خب فعلا کوتاه اومدم برگشت خونه ب ...

دورت بگردم عیب نداره

من برات درخواست دوستی فرستادم

تایید کن

عزیزم یخ بذار روشون

دورت بگردم عیب نداره من برات درخواست دوستی فرستادم تایید کن عزیزم یخ بذار روشون

الهی فدات شم عزیز دل.کار از یخ گذشته مث ذغال شده تنم.تو این ۲ روز چقد ذجر کشیدم.با کمال پر رویی اومد بغلم کرد بوسم کرد.عشقم درخواستت برام بالا نمیاد میشه دوباره بدی

ساناز جون قربونت حالت چطوره!؟؟؟؟ بهتری؟؟؟ الان کجایی؟ خبری ازت نشد نگرانتم

سلام عزیزم.مامانم اومده اوضاع ارومه همه چی خوبه.فدات شم.