2777
2789
عنوان

نی نی کست 4

79 بازدید | 5 پست

حالتون چطوره؟

یه سوال؛

واسه پادکست 4 قسمت مجله، دوست دارین راجع به دیابت و دیابت در بارداری صحبت بشه یا اینکه غذاهای مناسب کودک چیا هستن یعنی مثلا در چه سنی چی برای نی نی خوبه و اینا... صحبت کنیم؟

کدوم؟ کلا اگر پیشنهادی دارین رو کنید برامون  

باردارا نظر بدین  من که برام تفاوتی نداره    

چرا فرق نداره مثلا دیابت یه موضوع عمومیه دیگه یا اصلا میتونی بگی هیچ کدوم و موضوعی که دوست داری رو پیشنهاد بدی  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا فرق نداره مثلا دیابت یه موضوع عمومیه دیگه یا اصلا میتونی بگی هیچ کدوم و موضوعی که دوست داری رو پ ...

بنظرم در مورد مسائل بهداشتی چه در دوران پریود چه در حالت عادی و در مورد غذا ها و خوراکی هایی که مفید یا مضر هست خوردنش در اون دوره صحبت بشه هم خوبه 

Cheers to me 🥂                                                         عاشقِ خود شدن شروع یک زندگی رمانتیکِ مادام العُمر است ...💙
بنظرم در مورد مسائل بهداشتی چه در دوران پریود چه در حالت عادی و در مورد غذا ها و خوراکی هایی که مفید ...

اوهوم به نظرم این موضوع خیلی خوبیه 

سلام
حالتون خوبه؟
من همه پادکست هارو تا اخر گوش نکردم راستشو بگم چون تو توضیحات پادکست اول شنیدم که میخواین موضوعات پربازدید سایت رو بگین...با خودم فکر کردم من که خودم تاپیکهای سایت رو میتونم بخونم پس گوش دادن به این پادکست چه کمکی بهم میکنه...چند دقیقه از اولیش رو گوش کردم و دیگه ادامه ندادم
تو نی نی کست یه بخش روانشناسی رابطه یا کوک و نوجوان اضافه کنین...مثلا موضوعاتی مثل برخورد با بچه لجباز یا برخورد با بچه بد غذا و...
کلا بنظرم نینی کست ایده فوق العاه ایه اما بررسی تاپیکهای سایت خیلی مفید نیست...
تمام مواردی که پیشنهاد دادین موضوعات جذابیه برای نینی کست...من باردار نیستم اما داشتن این اطلاعات میتونه مفید باشه...
اگه این بخشهارو بذارین من خودم به شخصه برای  افزایش اطلاعاتم پادکست هارو دنبال میکنم...
در کل اگه یه پادکست با محتوای دخترونه .مادرانه همسرانه و...بذارین بسیار جذاب میشه...
صدای دلنشینی هم دارین🤍✨

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃