2777
2789
عنوان

بیایید بگید گند زدم یا نه😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 48 پست
خدا خیرت بده که چقدر آروم شدم.واقعا راست میگید آدم فقط باید از خدا بترسه  من چون نیت بد و دو ب ...

فدات عزیزم الان دیدم پیامتو 

حتما رو عزت نفست کار کن درمورد عزت نفس زیاد بخون . در مورد نترس بودنت جلو آدما سرچ نن اینترنت 

خدا از هر ترسی و آدمی بالاتره . پس ترس از انسان معنا نداره  

راستی گلم مشکلت حل شد؟

منم دعا کن من و همسرم مشکل اداری و مالی داریم شوهرم خیلی گیر افتاده 

فدات عزیزم الان دیدم پیامتو  حتما رو عزت نفست کار کن درمورد عزت نفس زیاد بخون . در مورد نترس ب ...

سلام عزیزم شکر خدا که فعلا حرفی نیست.وای غروب همون شب که من تاپیک زدم خواهر شوهرم اومد خونه مادرش من دیدم از پنجره.دلم همچین تاپ تاپ می‌کرد.هی میگفتم چرا دیروز من رفتم اونم اومده احتمالا اومده دعوا.ولی هیچی نگفت.حالا نمیدونم شوهره نگفته یا این روم نینداخت 

ولی خداروشکر فعلا بخیر گذشت.

ولی با اینکه حرف دروغ نگفته بودم خیلی استرس داشتم .چون هی میگفتم کاش اول ناراحتی ام رو بخودش میگفتم بعد شوهره .اینجوری زبون خواهرشوهر دراز نبود که چرا به اون گفتی 

این داستان عبرت شد برام .اگر جرعت داشته باشم برا بعد ها مستقیم بیان کنم حرفمو بدون ترس بعدش

گاهی اونقدر از حق خودت می‌گذری که خودتم باورت میشه حقی نداشتی😑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فدات عزیزم الان دیدم پیامتو  حتما رو عزت نفست کار کن درمورد عزت نفس زیاد بخون . در مورد نترس ب ...

انشالله که بزودی حل بشه.خدا خیلی بزرگه 

اونروز داشتم به این فکر میکردم چطور شده بین این همه شلوغی ها و گیر و گور آدم خدا یادش میره متأسفانه 

گاهی اونقدر از حق خودت می‌گذری که خودتم باورت میشه حقی نداشتی😑

سلام عزیزم ببخشید نبودم . خداروشکر 

فقط یادت نره خواهر شوهرت بزرگتره یا خدا ؟ تو پیش خدا آرومی ولی از اون می‌ترسی خدا قهرش میگیره این خیانت به خودت و خداست پس رابطه ت با خدا و خودت خوب کن . کتاب های عزت نفس رو بخون . نمیگم برو دعوا و بی احترامی ولی این بدون هرچی خدا به اون داده یا به هر آدمی به توام داده . اگه به اون زبون داده غرور داده به توام داده پس فرقی بینتون نیست . پس دلیلی بر ترس نیست فقط خودتو باور کن . بجای اونا تمرکزت بذار رو فعالیت هدف اروزهات انقدر سرگرم شه که اونا یا هر آدمی که دوست واقعیت نیست تو دنیای بزرگت کمرنگ بشه ❤️💙