2777
2789
عنوان

بیایید بگید گند زدم یا نه😑😑

397 بازدید | 48 پست

قبلش بگم خواهش میکنم تا ته بخونید یجا نوشتم

🙏🏽غروب رفتم بیرون دور بزنم شانسی بعد مدتها گفتم برم خونه خواهر شوهر😥

خونه نبود و شوهرش جلو مغازه وایساده بود. لوازم خونه فروشی دارن

من یه لیوان که تازه خریدم از مغازه دیکه قیمت کردم گفت ۲۵۰ حالا من همونو ۳۸۰ خریدم اینقدر ناراحت شدم که نگو دو دست ام خریده بودم

گفتم کاش می اومدم اینجا که گفت چرا نیومدی گفتم چی بگم والا خانومت (اسم خواهر شوهرم و مادر شوهرم) نمیزارن. هی میگن نه زشته فلانه انگار چی

ناراحت شد گفت یعنی چی مگه فقط شما هستید. دفتر درآورد گفت اینهمه لیست .منم گفتم همون والا اینقدر گفتن گفتن منم میگم لابد دوست ندارن بیام

اینم گفتم تورو خدا یوقت نگی پیشش ناراحت بشه گفت نه ولی رفتن تو فکر بنده خدا. خواهر شوهرم خیلی میمونه جلوش میگه بیا بخر بزار من حساب کنم... پشت سر به خودم میگفت والا مامان خودم از جای دیکه میخره قسطی ازینا نمیخره .پولشو یجا بده😐

الان میگم کار بدی کردم؟ فکر نکنه دو بزنی کردم واقعیت رو گفتم اونم از رو حرص یهویی وگرنه تا حالا هیچوقت بدگویی نکردم تو این چندسال🙁

گاهی اونقدر از حق خودت می‌گذری که خودتم باورت میشه حقی نداشتی😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله گند زدی

چه گلی بگیرم.؟🤣🤣

دروغ نگفتم ها.حرفهای خواهر شوهرم راست بود فقط میترسم بره بگه 

اونم بیاد بگه چرا گفتی😒

این خاله زنک بازیا چیه توروخدا.خب نرو حالا رو ۱دست لیوان چقدر ضرر کردی ک پشت سر دو نفر خانم حتی راست ...

بابا تقصیر خودش شد گفت چرا نیومدی اینجا .توام مثل مامان فراری هستی حداقل قیمت بگیرید . بعد من گفتم والا میخوام بیام اینجوری میکنن☹

الان میگم بجهنم آدم پول بیشتر بده غریبه ها ولی منت نکشه از خواهر شوهر

حالا چکار کنم

صددرصد میگه و از زنش شکایت خواهرشوهرتم قراره سرویست کنه

حالا چکار کنم☹اصلا نیت بد گویی نداشتم که

حوصله دعوا اینا ندارم. اصلا زبون ندار😞

هیچی دیگه نرو مغازه ش اونم یادش میره کم کم

خواهر شوهرم آخر هفته ها میاد اینجا

اگر بگه که داستان داریم. چندبار تاکید کردم که یوقت نگی  ها بهش

یعنی میگه🤔

حقیقتا ی بحثی تو خونشون انداختی احتمالا امیدوارم ب خیر بگذره

ای خدا

اصلا انگار یه حرفهایی داشتن از قبل مثل دلخوری بحث چون.اول اینکه اون شروع کرد بعدهم که خواهر شوهرم اومد مغازه و اصلا نرفت تا آخرش انکار که وایساده بود ببینه چی میگیم

من دیدمش بگم مگه دروغ گفتم راضی نیستی دیکه ؟دروغ نگفتم که

اینو بگم بدتر میشه؟

ای خدا اصلا انگار یه حرفهایی داشتن از قبل مثل دلخوری بحث چون.اول اینکه اون شروع کرد بعدهم که خواهر ...

بله عزیزم نه با آشنا شریک بشو نه از با آشنا خرید و فروش کن چون ته همش دردسر دوست نداشته از شوهرش خرید کنن ما داروساز داشتیم گاهی فامیل کمک میگرفتن آخر گفت مگه من نوکر فامیلم و.....

خواهر شوهرم آخر هفته ها میاد اینجا اگر بگه که داستان داریم. چندبار تاکید کردم که یوقت نگی  ها ...

اگه گفت بگو بابا من لحن و منظور بدی نداشتم یهو از دهنم در رفت گفتم فلان جا گرون خریدم در جواب حرف شوهرت اونجور گفتم فکری پشتش نبود خواستم ب ایشون بی احترامی نشده باشه