2777
2789
عنوان

بیایید بگید گند زدم یا نه😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 48 پست
باور میکنی حتی میخواستم خودم پیام بدم بگم غروب تو مغازه اینجوری شد باز گفتم بشین جات یه درصد شاید نگ ...

پیام ندیااااا 

شر درست نکن 

بزار ببین اصلا طرف میگه یا نه 

شاید خواهره اصلا به روت نیاره بابا 

گند به هم نزن بدتر بوش همه جا رو میگیره

خواهر شوهرم آخر هفته ها میاد اینجا اگر بگه که داستان داریم. چندبار تاکید کردم که یوقت نگی  ها ...

نه عزیزم نمیگه اگه گفت هم بگو اشتباه همسرت متوجه شده یجوری خالی ببند ولی نه فکر کن نه بترس بابا 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فرار کن برو خونت  بگو وااااییی یادم رفت غذام سر گاز داره میسوزه 😁🤪

بگم بچم رو گازه😂

باید چند بار با خودم تمرین کنم چی بگم 

اگر یوقت گفت بدون استرس بگم 

لامصب خودش همچین زبون داره میشوره پهن میکنه. حالا من حرف خودشو هم گفتم استرس دارم 

گاهی اونقدر از حق خودت می‌گذری که خودتم باورت میشه حقی نداشتی😑
نه عزیزم نمیگه اگه گفت هم بگو اشتباه همسرت متوجه شده یجوری خالی ببند ولی نه فکر کن نه بترس بابا  ...

باید بندازم گردن خودش 😟🙁

بگم اومد تعارف کرد منم موندم چی بگم گفتم اونجوری

ایشالله که نگه. 

کاش یذره زبون داشتم

اره دقیقا با خودت تمرین کن حتما  منم قبلا هنگ میکردم  کم‌کم تمرین کردم اوکی شدم

یه چندتا حرف جور کنم بگم.لامصب من تو موقعیت هایی که باید بگم چی شد اینو گفتی بخاطر اون لال میشم

مثلا خواهر شوهرم چندبار گفته جلوشون چرا نمیایی اینجا خرید کنی؟بیا دیکه من خیلی میگم خودش نمیاد😐لال میشم بگم عزیز  تو کی گفتی .بمن میگه مامان خودم از جا دیکه میخره یعنی چی؟

باید بندازم گردن خودش 😟🙁 بگم اومد تعارف کرد منم موندم چی بگم گفتم اونجوری ایشالله که نگه.  ...

تو باید از خدا بترسی و دیگه بهش فکر نکن هیچی نمیشه همیشه از هرچی می‌ترسی به خدا پناه ببر خد از ترس ما بالاتره خواهر شوهر اینا کیه دیگه . بی خیال بابا . تو یه انسانی اونم یه انسانه برابرید پس توام برا خودت کسی هستی نه بترس نه چیزی . گردن شوهرش ننداز کار قشنگی نیست فقط بگو سو تفاهمه بد برداشت کرده . چیزی نمیگه بابا خدا کریمه

تو باید از خدا بترسی و دیگه بهش فکر نکن هیچی نمیشه همیشه از هرچی می‌ترسی به خدا پناه ببر خد از ترس م ...

خدا خیرت بده که چقدر آروم شدم.واقعا راست میگید آدم فقط باید از خدا بترسه 

من چون نیت بد و دو بزنی نداشتم.می ترسیدم

ولی جوابش رو با آرامش بدم احتمالا متوجه میشه خراب کردنش رو نداشتم

خب همون موقع باید بگی همینو  حرفو باید به جاش بزنی دیگه دختر

از اینکه ناراحت بشن یا اینکه بحث زیاد بشه دعوا بشه میترسم.در حالیکه خیلی جاها حق با من بوده ها ولی از بحث و دلخوری میترسم بگن تو باعث شدی

منم قبلا اینجوری بودم  الان میگم به درک چطور بقیه نمیترسن ولی من همش بترسم

ااعتماد بنفسم پایینه دیکه

وگرنه حرف دروغ نزدم اینهمه میترسم

چطور بعضی ها دروغ میگن از زبون بقیه چه جراتی دارن

اره رو اعتماد به نفست کار کن حتما  من خیلی بهتر شدم وقتی اعتماد به نفسمو بالا بردم

انشالله که منم بتونم.ممنون گلم که همراهی کردی

آرامش تو زندگیت باشه😘