2777
2789

من یه جلسه رفتم بعدش حامله شدم موندم 

۴۰۰تومن دادم توتال بادی ولی تصمیم گرفته بود فول بادی برم کاربردی یعنی همه‌جای بدنم به جز کمر و شکم 

دستگاهش با ژل بود الکس دایود خیلی راضی بودم قسمت نشد ادامه بدم 

یه سال بعد زایمانم میرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید موهات کاملا زخیم باشه هرچی زخیم تر باشه بهتر

هرماه یک جلسه 

من دستگاه تیتانیومی رو رفتم جواب داد حدود 1سال و نیم پیش پاهام رو رفتم خوب بود (نمیگم همه ی موها ریخت )حدود ۱۰ درصدش موند ک بسیار نازک شدن و اصلا به چشم نمیاد 

الان هم دارم لاین و بیکنیی و زیر بغل میرم راضیم

🥰😇

باید موهات کاملا زخیم باشه هرچی زخیم تر باشه بهتر هرماه یک جلسه  من دستگاه تیتانیومی رو رفتم ...

عزیزم حالا که تموم کردی موهایی که درمیاد رو با موم بردار یعنی اپلاسیون کن که کلا قط بشه اگه شیو کنی با ژیلت ریشه کن نمیشه 

نه اصلا درد نداره منم سه جلسه ست رفتم بیکینی زیربغل ران پا ودست جلسه ایی۵۸۰

دوستم گفت خیلی درد داشتم واسه همین خیلی میترسم ممکنه بخاطر دستگاهش باشه یا اونجایی که رفته خوب نبوده ؟