2777
2789
عنوان

بچم سه ماهشه😞😞

478 بازدید | 42 پست

دخترم 3 ماهشه 5800 وزنش در صورتی ک دوستام بچه هاشون ازم کوچیک ترن ولی وزنشون زیاد تره خیلی غصه میخورم 

یکی از دوستام یه هفته کوچیک تره 7 کبلو

یکی 1ماه گوچیک تره میگفت تو 40 روزگی ک بردم 6 و نیم بوده البته پسرن 

🤕🥲

برای نینیم یه صلوات می‌فرستین؟ 🥺

شیر مادر یا شیر خشک؟

اونا چی؟

کاراگاه های نی نی سایت که جز فضولی کاری ندارید😬😁 هزار بار گفتم کاربرییییییی برای من نبوده تازه امروز ۱۴۰۲/۷/۱۳ توسط خالم به من داده شده وقتی میگم تازه عضو شدم در جا نگید ۹۹😬😐

شیر مادر میخوره یا خشک؟

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وی بچه زیاد چالو که خوب نیست 

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

من کارت واکنس دخترمو نگاه کردم، ۳ ماهگی ۶۵۰۰ بود. ولی خب قد و وزنش دکتر میگفت نسبت به همسناش بیشتره

اثلا بچه ت رو با کسی مقایسه نکن

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

نگران نباش بستگی ب وزن بچه موقع بدنیا اومدن هم داره درست میشه اصلا مقایسه نکن فقط حرف دکترش و گوش کن نه دیگران 

پیج اینستام @aisan.2018 لباس وارداتی میفروشم اگه دوس داشتی فالو کن😉تلگرام https://t.me/froshgah_aisan  واتسآپ https://chat.whatsapp.com/Bb1bp94frsq01h4TXFigMU

شیر مادر یا شیر خشک؟ اونا چی؟

یکیشون ک میگه شیر خودم حالا نمیدونم 

یکی دیگم تا ی ماه شیر خشک میداد تازگیا نمیده 

من خودم هردو ولی شیرخشک بیشتر 

برای نینیم یه صلوات می‌فرستین؟ 🥺

من. دخترم یک ساله هست ۹ کیلو کلی ذوق میکنم 

ینی چی بچه سه ماه شش کیلو 

تو تلوزیون دکتر گفت بچه یا وزن نرمال ۳ کیلو ب دنیا میاد یک سالگی باید ده کیلو باشن

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔