2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقتی که تو مطب  و کلینیک ارمعان  واسه مریضاش داره تو میلاد نداره بعد اینکه تو میلاد پزشکا ...

مگه ارمغان اینطوری نیست ....من موقعی ۹سال پیش مطب راهنمایی خانم خادم رفتم انصافا تشخیص و درمان عالی بود ....اما بعد چند سال میلادم رفتم کارشون خوبه

❤️
میدونم ارمغان خصوصیه ....میخواستم بدونم مگه دکتراشون چرخشی نیستن....وگرنه خدمات نوین که من رفتم با م ...

نه هر پزشک مریض خودشو ارجاع میده اونجا و خودش واسه انجام کاراش میره

من نوین و اصلا قبول ندارم خر تو خره

نه هر پزشک مریض خودشو ارجاع میده اونجا و خودش واسه انجام کاراش میره من نوین و اصلا قبول ندارم خر تو ...

دقیقا من نوین رفتم دوبار ای یو ای کردم اصلا خانم منصوری رو ندیدم ولی میلاد اکثر اتاق عمل با خانم خادم بودم .....

❤️
بهتر که ندیدی یه ادم گند دماغه من رفتم پیشش ویزیت اصلا از برخوردش خوشم نیومد

برای همین رفتم میلاد ....اونجا رو دوست دارم هم برخوردشان خوبه هم قیمتش ....البته این ماه گرون شده نمیدونم بقیه جاها چه قدر قیمتا رفته بالا

❤️
برای همین رفتم میلاد ....اونجا رو دوست دارم هم برخوردشان خوبه هم قیمتش ....البته این ماه گرون شده نم ...

ان شالله که خدا به همین زودی دامنتو سبز کنه

خلاص بشی از دیت این همه برو بیا و  دارو   دوا و انتظار

من که بیخیال شدم بخدا روان به هم ریخته بود از اون جو مزخرف

یدونه دارم خدا همونو واسم حفظ کنه و بچه رو بده به اونایی که ندارن

ان شالله که خدا به همین زودی دامنتو سبز کنه خلاص بشی از دیت این همه برو بیا و  دارو   دوا ...

منم یه دختر ناز دارم ....ای وی اف کردم انتقال دومم مثبت شد ....دوباربعدش انتقال دادم منفی شد .....یه بار دیگه شانسم امتحان میکنم ....

❤️