تو دور مقایسه نیوفت هر بچه الگوی رشد خودش و داره اگه چکاپ میبری و تو خط رشدشه همین کافیه اگه میخوای بیشتر وزن بگیره هم میتونی دفعات شیر شبشو بیشتر کنی
غنچه با دل گرفته گفت: زندگی ... زندگی لب ز خنده بستن است گوشه ای درون خود نشستن است ... گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است با زبان سبز راز گفتن است ... گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد... تو چه فکر میکنی کدام یک درست گفته اند من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است هرچه باشد او گل است ... گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است "قیصر امین پور"
اگه سیره و گریه نمی کنه و سالمه خدار رو شکر کن فقط. اما یک روز در میان حمام کردن خصوصا قبل خواب بچه رو چاق می کنه. ماهی 800تا 1200گرم چاق بشه خوبه. من بچم زیر 2 کیلو بود از بیمارستان ترخیص شدنی زیر یک و نیم. شاکر باش
فکر کنم ولی بیشتر شیر مادر بهش میدی شاید شیرت چرب نیست بعضی خانوما شیرشون خیلی مقویه و بچه سرحال میشه بعضیا هم شیرشون آب خالی مثل من بخاطر همین ده سال پیش منم فقط شیر خشک دادم بچه ام تپل و سرحال بود
دستخدابالایهردستیه.. بهاونتوکلکن:)🤍️« میشنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتمادبرخدا مُحکَمترینامیدمَناست...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪامش سهم دݪ هایی ست کهبه سمت خداست 🦋🤎 ↝