2777
2789
عنوان

بچم سه ماهشه😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 42 پست

تو دور مقایسه نیوفت هر بچه الگوی رشد خودش و داره اگه چکاپ میبری و تو خط رشدشه همین کافیه اگه میخوای بیشتر وزن بگیره هم میتونی دفعات شیر شبشو بیشتر کنی

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین کارت سلامتش ک داری روی اون جک کن اگر نرماله غضه نخور .اگر. کمه واقعا ببر دکتر

بعد شیر خشکیا تپل ترن

پسر من شیر مادر هم میخورد ولی خیلی تپل و درشت بود .الان ۴ سالشه کمبود وزنم داره تازه 

درگیر وزن باشی و این چیزا باشی هیچ وقت آسوده نیستی 

بخدا دست خگدم نیس غصه میخورم نکنه ضعیف بشه

اگه سیره و گریه نمی کنه و سالمه خدار رو شکر کن فقط.  اما یک روز در میان حمام کردن  خصوصا قبل خواب بچه رو چاق می کنه.  ماهی 800تا 1200گرم چاق بشه خوبه.  من بچم زیر 2 کیلو بود از بیمارستان ترخیص شدنی زیر یک و نیم.  شاکر باش 

هردو

فکر کنم ولی بیشتر شیر مادر بهش میدی شاید شیرت چرب نیست بعضی خانوما شیرشون خیلی مقویه و بچه سرحال میشه بعضیا هم شیرشون آب خالی مثل من بخاطر همین ده سال پیش منم فقط شیر خشک دادم بچه ام تپل و سرحال بود

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝