2777
2789
عنوان

بچم سه ماهشه😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 42 پست
فکر کنم ولی بیشتر شیر مادر بهش میدی شاید شیرت چرب نیست بعضی خانوما شیرشون خیلی مقویه و بچه سرحال میش ...

اره شیرم خیلی ابکیه 

ولی شیر خسک بیشتر میدم

برای نینیم یه صلوات می‌فرستین؟ 🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چرا شیشه ک درست میکنم نمخوره 

خودت میگی شیشه درست میکنم نمیخوره که یعنی امتناع میکنه صددرصد گرسنه هست ولی طمع شیر مادرو بیشتر دوس داره اونو ترجیح میده بچه دوستم شیرمادرش واسش کافی نبود بچه کم‌خونی هم داشت ضعیف هم بود ولی اصلا هیچ‌ نوع شیر خشکی رو قبول نمیکرد بخوره انگار دارو باشه که مقاومت کنه بعضی بچه ها اینجوری ان هر دو رو نمیتونم قبول کنن با هم

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

خودت میگی شیشه درست میکنم نمیخوره که یعنی امتناع میکنه صددرصد گرسنه هست ولی طمع شیر مادرو بیشتر دوس ...

ن خب دختر من شیرخشک و بهتر میخوره تا سینه 

مثلا 90 تا درست میکنم 60 تا میخوره دیگ نمیخوره در میاره

ن خب دختر من شیرخشک و بهتر میخوره تا سینه  مثلا 90 تا درست میکنم 60 تا میخوره دیگ نمیخوره در م ...

خوب سه ماهه 60تا بسه.90 برای سه ماهه زییاده. بچه که کلا شیر خشک رو می گذاره کنار یعنی حرف می زنه 120 تا می خوره.   اول شیر خودت رو بده سیر نشد بعد شیر خشک بده.  

خوب سه ماهه 60تا بسه.90 برای سه ماهه زییاده. بچه که کلا شیر خشک رو می گذاره کنار یعنی حرف می زنه 120 ...

دوستم1 ماهه کمتر بود 120 تا میده نمیدونم چرا بچه من نمیخوره 

دوستم1 ماهه کمتر بود 120 تا میده نمیدونم چرا بچه من نمیخوره 

فکر نکنم.  بچه من نارس بود نمی تونست شیر بخوره.  

یه روز خونه مادرم بودیم دخترم شیر خشکش رو برده بود به مادرم گفته بود مامان جون 4 تا بریز(4پیمانه معادل 120سی سی میشه ).  

مادرم معطل کرده بوده داشته بازی کامپیوتری می کرده😁😁😂

دخترم گفته اه مامان جونم که 4تا نمی ریزه.😮‍💨😮‍💨

حالا این جمله تو خانواده ما  اعتراض به معطل کردنه😁

دقیق یادمه 120 سی سی مال بچه بزرگه..