2777
2789
عنوان

شوهراتون متولد چه ماهی هستن و ویژگی خاصی که دارن چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 88 پست
من خودم فروردینی هستم،همه در ظاهر میگن مغروری اما در باطن اینطوری نیستم یکم اولش سخته برام زود گرم ...

آره دقیقاً.

ممنون عزیزم.🌹🌹

جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم اردیبهشتی ...خیلی رکه و ولخرج و زود عصبی میشه ولی مهربونیاشم حد نداره و فوق العاده احساساتیه و ...

خوشبخت باشید گلم

نامزد قبلی دوستم اردیبهشتی بود الحق که آدم عجیبی بود خیلیییییی مودی و مغرور بود خیلییییییییی

(منو دریا صدا بزنید).   من تو را آسان نياوردم به دست،در به دست آوردنت؛بردباری ها شده...بیقراری ها شده...شب زنده داریها شده...در بدست آوردنت ؛پایداری ها شده! با ظلم و جور روزگار سازگاری ها شده...ای از عشق پاک من همیشه مست...من تو را آسان نیاوردم به دست.

من فروردینم من خیلی مغرورم 

خیلی رکم حرفم به طرف میگم

مهربون نیستم 

خودخواهم

شوهرم خرداد خیلی آدم رک رمانتیک مهربون 

زود عصبانی میشه بعد زود آروم میشع 

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

خوشبخت باشید گلم نامزد قبلی دوستم اردیبهشتی بود الحق که آدم عجیبی بود خیلیییییی مودی و مغرور بود خی ...

مرسی عزیزم 

ببین من واقعا با ۲۳ سال سن پیر شدم از دست شوهرم کاراش قابل درک نیست کودک درون فعاااااال ولی عصبی یا موقع ابراز احساسات گریش میگیره اصلا یه وضعی منم بی اعصاب انگا همه چیش رو مخمه حتی نگاه کردناش 😂مرد اردیبهشتی بنظرم یکی از مخلوقات عجیبههه خداست😂

من فروردینم من خیلی مغرورم  خیلی رکم حرفم به طرف میگم مهربون نیستم  خودخواهم شوهرم خرد ...

منم فروردینی هستم،خیلی زود عصبانی میشم خیلی زودم آروم میشم زبونم تنده کلا تیکه و طعنه انگار خوراکشه 

ولی ذاتا شخصیت مهربونی دارم 

کینه ای نیستم،ولی نسبت به خانوادم چرا هیچ وقت فراموش نمیکنم اگه کسی کاریشون کرده باشه

(منو دریا صدا بزنید).   من تو را آسان نياوردم به دست،در به دست آوردنت؛بردباری ها شده...بیقراری ها شده...شب زنده داریها شده...در بدست آوردنت ؛پایداری ها شده! با ظلم و جور روزگار سازگاری ها شده...ای از عشق پاک من همیشه مست...من تو را آسان نیاوردم به دست.
من خودم فروردینی هستم،همه در ظاهر میگن مغروری اما در باطن اینطوری نیستم یکم اولش سخته برام زود گرم ...

دخترم مردادیه

خودم اذریم

شوهرجان ابانیه...اصلا نمی‌دونم خصلت قابل توجهش چیه 😂😂😂😂😂😂.

شماها بگین

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
خوشبخت باشید گلم نامزد قبلی دوستم اردیبهشتی بود الحق که آدم عجیبی بود خیلیییییی مودی و مغرور بود خی ...

اردیبهشتیا که خیییییلی خوبن

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
مرسی عزیزم  ببین من واقعا با ۲۳ سال سن پیر شدم از دست شوهرم کاراش قابل درک نیست کودک درون فعاا ...

عزیزممم خوبه ک

ولی خداییش احساساتی زیاد که اشکش دربیاد آدم میمونه چیکار کنه چی بگه

موندگار باشین گلم

منم فروردینی هستم،خیلی زود عصبانی میشم خیلی زودم آروم میشم زبونم تنده کلا تیکه و طعنه انگار خوراکشه& ...

خانواده نقطه ضعف من هستن فقط و فقط بااونا مهربونم ولی کسای دیگ اصلا 

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

اردیبهشتیا که خیییییلی خوبن

شکی نیست ک عزیزم 

ولی اون آقا دیگه شاهکار بود

شکی نیست ک عزیزم  ولی اون آقا دیگه شاهکار بود

اره واقعا اکتسابات خیلی نقش داره، نمیشه آدم صرف بگه چون طرف متولد فلان ماهه، خوبه یا بد. بعضیا که کلا اینا رو قبول ندارن، منم قبلا خیلی قبول نداشتم ولی الان خیلی موارد درست توش دیدم و تا حد زیادی قبول دارم.

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
دخترم مردادیه خودم اذریم شوهرجان ابانیه...اصلا نمی‌دونم خصلت قابل توجهش چیه 😂😂😂😂😂😂. شماها ب ...

من خودم حالا با توجه به تجربم میگم

مامان من آذر ماهی هستش و یکی از دوستام ک مامان هست و آذری هست

خداییش مادر های خیلی خوبی هستن

خیلی مهربونن،کاربلد،مدیریت دارن رو همه چیز مقداری کینه ای اما مهربون

مرد آبان بنظر من عاشق بشه آدم خیلی خوبیه ولی کلا کینه ای هستن و اشتباه آدم فراموش نمیکنن حاضرن ۱۰ ساعت بشینن فقط دعوا و تیکه

من خودم با دخترای مردادی خیلی زود اوکی میشم 

خون گرمن ولی نه با همه

آدمای پرتلاشی هستن

مغرور هستن

همش میخوان جایگاه خیلی بالایی داشته باشن

دوستای خوبی هستن شخصیت مستقلی دارن 

من خودم حالا با توجه به تجربم میگم مامان من آذر ماهی هستش و یکی از دوستام ک مامان هست و آذری هست خ ...

بیشتر از ۹۹ درصد درست 😅😅😅😅😅 مخصوصا درباره مردادی ها دخترم با اینکه سه سالشه نیم وجبی دلش میخواد خودش کاراشو انجام بده ،بریم جایی خدارو شکر بچه‌ها دورش جمع میشن باهاش دوست میشن خون گرمه،

خودم آره کینه به دل میگیرم اما درنهایت میبخشم 😂،

شوهرمم الحمدالله چون خانواده دوسته زیاد کینه به دل نمیگیره از ماها.....

اما بیرون از خونه و تو محیط کار نمیدونم

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺