2777
2789
عنوان

شوهراتون متولد چه ماهی هستن و ویژگی خاصی که دارن چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 88 پست
فروردین رو کاملا قبول دارم...یه آقایی رو‌میشناسم فروردینیه یعنی کاملا همه نکاتی که فرمودی درسته  ...

ادم شناس شدم😂

💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن
اصلش اینطور نیست یه اتفاقی افتاده  همیشه اینطور نیستن دوران تنهایی و تو خود بودنشون اینه

شوهر من بهمنیه خیلی مغروره ویه دنده و خیلی تو خودشه کم حرف میرنه 

خدایا دخترم و همسرم را به خودت سپردم از بلاها دورشان کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم ابانیم عصن ی مدلیم ک دوستامم ک ابانین مثه خودمن اکثر اخلاقیاتمون مثه همه مثلا برونگرا و زود گرم میگیرم با همه یکمم خونسرد و بیخیال دوست مجازی زیاد دارم واقعیا حسودن😂

نامزدم شهریوریه اخلاقشم نمیدونم😂ویژگی خاصش اینه ک چشم پاکه خسیس نیست برعکس من با کسی زود صمیمی نمیشه دوست نداره در حد یک یا دوتا همونم صمیمی نیستن

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
چجوریه پس خیلیم زبون بازه و انتقاد پذیرم نیس

یعنی اینایی که فرمودید هم  نیست....کاملا آروم بسیار دلسوز و دل رحم .سربه زیر ..کم حرف..با گذشت ... همیشه دنبال اینه که اگه کاری از دستش بر بیاد برا دیگران انجام بده...مسئولیت پذیر در حد لالیگا....ولی خب تا حدودی حسادت داره این نقطه منفی شخصیتشه

مرد مرداد بی مسولیته انتقام گیره چشم چرونه خودشیفتس

یکی از عموهام مردادیه ولی چشم چرون اصلاً نیست ولی وحشتناک خود شیفته اس و اهل انتقام و کینه اس.😂😂

جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....