منم دی ماهی هستم خیلی آدم برون گرایی هستم(اینا برای مثال بود)
(منو دریا صدا بزنید). من تو را آسان نياوردم به دست،در به دست آوردنت؛بردباری ها شده...بیقراری ها شده...شب زنده داریها شده...در بدست آوردنت ؛پایداری ها شده! با ظلم و جور روزگار سازگاری ها شده...ای از عشق پاک من همیشه مست...من تو را آسان نیاوردم به دست.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من خودم ابانیم عصن ی مدلیم ک دوستامم ک ابانین مثه خودمن اکثر اخلاقیاتمون مثه همه مثلا برونگرا و زود گرم میگیرم با همه یکمم خونسرد و بیخیال دوست مجازی زیاد دارم واقعیا حسودن😂
نامزدم شهریوریه اخلاقشم نمیدونم😂ویژگی خاصش اینه ک چشم پاکه خسیس نیست برعکس من با کسی زود صمیمی نمیشه دوست نداره در حد یک یا دوتا همونم صمیمی نیستن
کاربری دس دو نفره من و مامانم تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارههههمیشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
یعنی اینایی که فرمودید هم نیست....کاملا آروم بسیار دلسوز و دل رحم .سربه زیر ..کم حرف..با گذشت ... همیشه دنبال اینه که اگه کاری از دستش بر بیاد برا دیگران انجام بده...مسئولیت پذیر در حد لالیگا....ولی خب تا حدودی حسادت داره این نقطه منفی شخصیتشه