2777
2789
عنوان

شوهراتون متولد چه ماهی هستن و ویژگی خاصی که دارن چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 88 پست
اره منکه باهاش سردم فعلا دیوونن اینا زنگ زده بمن میگه من ارزش تورو میدونم تو بارزشترینی بعد یهو بین ...

یه کلیپ هست تو اینستا وایرال شده پسره نشسته رو سینک میگه عزیز دلم؟؟؟؟دیدیش؟؟؟شوهر من مصداق کامل اونه یعنی مثلا باهم خوب و خوش نشستیم یکاری داریم انجام میدیم بعد یه لحظه  داد میزنه میگ داری چیکااار میکنی ریدی توش که بعد میبینه من ناراحت شدم دوباره میزنه به در خنده و شوخی اصلا آدم نمیدونه تکلیفش با اینا چیه😐

صدای خنده ی خدارامیشنوی؟!دعاهایت را شنیده🤲و به آنچه محال میپنداری میخندد🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه کلیپ هست تو اینستا وایرال شده پسره نشسته رو سینک میگه عزیز دلم؟؟؟؟دیدیش؟؟؟شوهر من مصداق کامل اونه ...

نه ندیدم این کلیپو اصن من کلیپ میخام چیکار زندگی خودم فیلمه🥲😂

نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه
نه عزیزم،دوستم  مثلا شوهرش گاها از بس زیادی ریلکس هست،میره رو مخ خانوما مثلا فکر کن رفته بودی ...

مثل شوهر من.میریم جایی انقد ریلکسه دعواش میکنم میگم آماده شو بابا ی کار یه ربعی رو دوساعتع انجام میده.

پس باید تصویب کنیم که مردای آذر احساساتی هستن😀

مردای خردادی فوق العاده مودی و اخلاق دوگانه دارن زنهای خردادی دوقطبی هستن و حذب باد یعنی هر جهت که خوششون بیاد و منفعت توش باشه با همون جهت هستن

یه کلیپ هست تو اینستا وایرال شده پسره نشسته رو سینک میگه عزیز دلم؟؟؟؟دیدیش؟؟؟شوهر من مصداق کامل اونه ...

عه 

مگه متولد چه ماهیه؟

هرچند ربطی نداره برای سرگرمی هستش این موضوع

(منو دریا صدا بزنید).   من تو را آسان نياوردم به دست،در به دست آوردنت؛بردباری ها شده...بیقراری ها شده...شب زنده داریها شده...در بدست آوردنت ؛پایداری ها شده! با ظلم و جور روزگار سازگاری ها شده...ای از عشق پاک من همیشه مست...من تو را آسان نیاوردم به دست.

همسرم اردیبهشتیه خیلی آرومه،،خیلی هم به فکر خودش و آرامششه،،من مردادی ام زود عصبی می شم و در ظاهر میگن مغرور و خون سردم ولی نیستم فقط درون گرام و نمی تونم صمیمی بشم با کسی.

جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....
مثل شوهر من.میریم جایی انقد ریلکسه دعواش میکنم میگم آماده شو بابا ی کار یه ربعی رو دوساعتع انجام مید ...

خیلی رو مخه

ما رفته بودیم رستوران همه غذا سفارش دادیم گارسون ایستاده

آقا یه ساعته داره منو رو ورق میزنه طوریکه گارسون ول کرد رفت

حالا دوستم بهش‌ میگه تو ک میدونی چی میخوای بخوری چرا لفتش میدی اینقدر میگه نه من نرمالم شما عجیبین

(منو دریا صدا بزنید).   من تو را آسان نياوردم به دست،در به دست آوردنت؛بردباری ها شده...بیقراری ها شده...شب زنده داریها شده...در بدست آوردنت ؛پایداری ها شده! با ظلم و جور روزگار سازگاری ها شده...ای از عشق پاک من همیشه مست...من تو را آسان نیاوردم به دست.

[QUOTE=317328401]نه ندیدم این کلیپو اصن من کلیپ میخام چیکار زندگی خودم فیلمه🥲😂[/QUOکلا زندگی تک تک آدمای روی زمین با همه خوشی ها و سختی ها برای خودش فیلمه فقط ما بلد نبودیم به تصویر بکشیمش بشه فیلم یا رو کاغذ بیاریمش بشه رمان من خودم داستان زندگیم اینقد فرازونشیب داره اگه بخوام تعریف کنم مطمئنم اینقدر برای خواننده جذابه ولی میدونم کمتر کسی باور میکنه و اکثرا میخوان قضاوت کنن برای همین حوصلشو نداشتم بنویسم اینجا تا بخونن

همسرم اردیبهشتیه خیلی آرومه،،خیلی هم به فکر خودش و آرامششه،،من مردادی ام زود عصبی می شم و در ظاهر می ...

من خودم فروردینی هستم،همه در ظاهر میگن مغروری

اما در باطن اینطوری نیستم یکم اولش سخته برام زود گرم بگیرم ولی کلا خون گرمم خیلی از دوستامم مردادی هستن 

پایدار باشین گلم

شوهرم اردیبهشتی ...خیلی رکه و ولخرج و زود عصبی میشه ولی مهربونیاشم حد نداره و فوق العاده احساساتیه و دوست داره احساساتشو بروز بده حالا چ عشق باشه چ نفرت 😂حسادت هم داره 

خودم شهریوریم ..خیلی درون گرام و ارومم و اجتماعی نیستم و زود عصبی میشم و کینه ای هستم 

همسرمنم شهریوریه.خیلی شوخه پرانرژی کودک درون فعال مهربون عاشق ولی خیلی بی نظمه میخوام بکشمش😅

ای جان، همسر منم همینطوره. خیلی دقیق گفتی، دائم داره شوخی و شیطنت میکنه، همش درست بود، فقط خداییش بی نظم نیست، فقط از همون اول به من گفته به جای جورابم گیر نده؛ تا میاد، لوله میکنه میندازه زیر پاتختی، منم دیگه این مورد رو بی خیال شدم.😄

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
[QUOTE=317328401]نه ندیدم این کلیپو اصن من کلیپ میخام چیکار زندگی خودم فیلمه🥲😂[/QUOکلا زندگی تک تک ...

موافقم باهات واقعا زندگی هممون فیلمه،من خودم میتونم یه فیلمی از زندگیم بسازم که دست فیلم هندی و ترکی رو از پشت ببنده،

یا یه رمان خیلی معروف بشه

انگار زندگی هممون اینطوریه