2777
2789
عنوان

لطفا نظر بدین

76 بازدید | 7 پست

نظرتون درباره ی کسی که میخواد بچه دار بشه اما نمیشه چیه ؟ انقدر اطرافیان سرکوفت زدن دیگه خسته ست برای همسر خودشم بود و نبود بچه مهم نیست ولی خودش عاشق بچه ست کلی هم دوا و درمان کرده اثر نداشته

به بقیه چ ربطی داره😑

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به بقیه چ ربطی داره😑

من خواهر همین خانومم بخاطر همین میدونم داره چی میکشه همه بهش سرکوفت میزنن خودشم اعتماد به نفسش رو از دست داده . شوهرشم چون خودش ازدواج قبلی و بچه داشته اصلا براش بچه این خانوم باشه یا نه مهم نیست اونم هر از گاهی میگه بیخیال شو ....

امان ازحرف بیشعوران 

من یه دختر داشتم وقصد دومی رو نداشتم چنان حرف رو مخم بود که بعد۱۴سال اقدام کردم واونم شد دختر حالا پنج سالشه وسرکوفت میزنن که پسر دارنمیشه فلانی 

باردارم وپسره ولی به هیچکس نگفتم باردارم نمیگم تا شکمم بالا نیاد ولی بخاطر حرف کسی نذاشتم دختر بزرگم که شاکی شد من تکم بخاطر اون دومی رو آوردم وسومی رو بارژیم بخاطر اینکه شوهرم دوست داشت پسر هم داشته باشه اگر باز دختر بود جاش رو تخم چشمام بود

گوربابای حرف بیشعوران

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
من خواهر همین خانومم بخاطر همین میدونم داره چی میکشه همه بهش سرکوفت میزنن خودشم اعتماد به نفسش رو از ...

عزیزم بچه اوردن به پدرومادرمربوطه هروقت شرابط شو داشته باشن بیارن به بقیه ربطی نداره نباید بذاره دخالت کنن 😑

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️
امان ازحرف بیشعوران  من یه دختر داشتم وقصد دومی رو نداشتم چنان حرف رو مخم بود که بعد۱۴سال اقدا ...

وای این بی‌شعور ها انگار تموم نمیشن خواهر جان.  کاش بتونیم کنارشون بگذاریم.  قدم گل پسرت هم انشالله خیره