راجب یک موضوعی ما بحث مون شد که خانم برگشت هرچی از دهنش دراومد به خانوادم گفت مخصوصا مادرم حقیقتا من نتوستم جلوی خودمو بگیرم زدم تو دهنش حالا میدونم اشتباه کردم ولی تقصیر خودشم حالا میخواد کلا نامزدی رو بهم بزنه من نمیخوام بهم بخوره دوسش دارم حالا از همه جا بلاکم کرده در خونشونم باز نمیکنه زنگ زده میگه چیزایی ک خریدی رو بیار پس بگیرو همه چی تموم چجوری میشه جلوشو گرفت💔
بستگی داره دعواتون سر چی بوده خونوادت چیکار کردن که اینهمه حرصشو درآوردن بهشون بدوبیراه گفته، واقعا منطقی فکر کن اگه مقصر خونوادتن خب خودشو خالی کرده باید صبر میکردی تا آروم شه، اگه خودش مقصر بوده که باز نباید میزدی...سکوت میکردی ناراحت میشدی یجورایی سر سنگین رفتار میکردی میبردی میذاشتی خونه باباش .. مطمئن باش با همین واکنش سکوت و جروبحث نکردن باهاش خودش پشیمون میشه، اگه خیلی سر خونواده هاتون دعوا دارین برید پیش یه نفر سوم و بی طرف که عاقل و تحصیل کرده باشه ازش بخواین نظرشو بگه تو ماجراهاتون
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من۸ ماهه باردار بودم اتفاقا سر همین قضیه مادرش بحث کردیم منو کتک زد بدجور زودتر زایمان کردم بچم رفت دستگاه .جایی نداشتم برم موندم اما دیگه برام مرده هیچ حسی ندارم بهش.بدترین کار دنیا رو کردی خانومتو زدی
بحث سر این بود ک خانوادت چرا سر هر مسئله ای دخالت میکنن چرا رفتیم مسافرت چرا مادرتم آوردی و البته با لحن توهین و فوش کلا دلش پر بود منم قبول دارم ولی مشکلم این بود چرا توهین و فوش بود چرا منطقی انتقاد نکرد
بحث سر این بود ک خانوادت چرا سر هر مسئله ای دخالت میکنن چرا رفتیم مسافرت چرا مادرتم آوردی و البته با ...
اخه خانوادتون انگار مخالف ازدواجتونن و دخالت کردن خیلیی بده و حق دارن شمام جلو خانوادتون باید بگیرید بالاخره ایشونم اجتمالا انگار دلش پر بوده که توهین کرده این زندگی سخت میشه دخالت ها و بی حرمتی هاو... خودتونم به نظرم فکر کنید