2777
2789

بستگی داره دعواتون سر چی بوده خونوادت چیکار کردن که اینهمه حرصشو درآوردن بهشون بدوبیراه گفته، واقعا منطقی فکر کن اگه مقصر خونوادتن خب خودشو خالی کرده باید صبر میکردی تا آروم شه، اگه خودش مقصر بوده که باز نباید میزدی...سکوت میکردی ناراحت میشدی یجورایی سر سنگین رفتار میکردی میبردی میذاشتی خونه باباش .. مطمئن باش با همین واکنش سکوت و جروبحث نکردن باهاش خودش پشیمون میشه، اگه خیلی سر خونواده هاتون دعوا دارین برید پیش یه نفر سوم و بی طرف که عاقل و تحصیل کرده باشه ازش بخواین نظرشو بگه تو ماجراهاتون

به حرفاشون فک کنید احترام تو رابطه چیز کمی نیست همونطور ک گفتم شما زدین بعدا هم تکرار میکنید  ...

خانواده من از همون اول مخالف بودن من خیلی اصرار کردم واقعانم دوس دارم از لحاظ قانونی نمیتونم جلوشو بگیرم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ادمی نیستم اینجوری الان شما فکر میکنید نمیدونم چیشد واقعا الان پشیمونم واقعا الان نمیدونم چجوری د ...

ی لحظه ادم دست خودش نیست واقن واس خود منم پیش اومده

ا کور در رفتم بعدش پشیمون شدم. ولی در هرصورت الن ک ب خانواده شما بی احترامی میکنه روش باز شده 

بنظرم فایده ای ندارع

هیچ جور نمیشه درسش کرد؟

من۸ ماهه باردار بودم اتفاقا سر همین قضیه مادرش بحث کردیم منو کتک زد بدجور زودتر زایمان کردم بچم رفت دستگاه .جایی نداشتم برم موندم اما دیگه برام مرده هیچ حسی ندارم بهش.بدترین کار دنیا رو کردی خانومتو زدی 

میخواستم یک ماه دیگ عقد کنیم الانم اینجوری شد

ن دیگه الان قانونا هیچی بینتون نیست 

امیدوارم هرچی صلاحتونه رقم بخوره ولی خیلی فکر کنید این چیزا همین اول رابطه باید اصلاح بشه

خدایا حتی تو بدترین شرایط شکرت ❤
چ شد ک به خانوادتون توهین کردن؟

بحث سر این بود ک خانوادت چرا سر هر مسئله ای دخالت میکنن چرا رفتیم مسافرت چرا مادرتم آوردی و البته با لحن توهین و فوش کلا دلش پر بود منم قبول دارم ولی مشکلم این بود چرا توهین و فوش بود چرا منطقی انتقاد نکرد

بحث سر این بود ک خانوادت چرا سر هر مسئله ای دخالت میکنن چرا رفتیم مسافرت چرا مادرتم آوردی و البته با ...

از قبل باید مدیریت میکردی باید تعادل برقرار میکردی هرکسی رو تو جایگاه خودش بهش احترام میذاشتی تا کار به اینجا نکشه امیدوارم اگه صلاح دوتاتونه درست بشه 

بحث سر این بود ک خانوادت چرا سر هر مسئله ای دخالت میکنن چرا رفتیم مسافرت چرا مادرتم آوردی و البته با ...

اخه خانوادتون انگار مخالف ازدواجتونن و دخالت کردن خیلیی بده و حق دارن شمام جلو خانوادتون باید بگیرید بالاخره ایشونم اجتمالا انگار دلش پر بوده که توهین کرده این زندگی سخت میشه دخالت ها و بی حرمتی هاو... خودتونم به نظرم فکر کنید