2777
2789
از کجا میدونی زن حق نداشته؟ببخشیدا مردا اسم ننه شون میاد به زبون زن میخوان پاره کنم طرف رو اصلا گوش ...

حق داشته فحش بده؟والا منم هر کی به مامانم بی ادبی کنه باهاش بد برخورد میکنم 

ببخشید شما پسر دارید؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه خانوادتون انگار مخالف ازدواجتونن و دخالت کردن خیلیی بده و حق دارن شمام جلو خانوادتون باید بگیرید ...

اره تو بعضی چیزا حق باخانوممه ولی اشتباه از من بوده نباید دست بلند میکردم 

اشتباه کردم اشتباه کردم عجب غلطی کردم واقعا خودمم نفهمی کردم نباید اینکارو میکردم

بقیه خانواده خانم هم اطلاع دارند که شما کتک زدی 

یا به کسی نگفته اگر به کسی نگفته باشه دو علت میتونه داشته باشه 

۱.نخواسته ارزش خودش بیاد پایین 

۲. به کسی نگفته که اگگگگگگر یه درصد هم خواست شما رو ببخشه بقیه از جریان مطلع نباشند که بخوان دخالت کنند یا با شما برخورد کنند و بیان با شما دعوا 

حق داشته فحش بده؟والا منم هر کی به مامانم بی ادبی کنه باهاش بد برخورد میکنم  ببخشید شما پسر دا ...

بله دو تا 

هر کس میخواد فحش بده .همین الان ۱۱سالشه خودش هم اخلافش گنده 

حالا زنش میخواد چ گلی به سرم بزنه 

وقتی بچه احترام نداره ادم از غریبه که اصلا انتظار نداره

نمیدونم موضوع دعوا چی بوده، ولی برداشت من اینه که اولا اون خانوم تو شرایط مناسب روحی نیست تازه جدا شده، دوما چون شما دوسش داری و اینو میدونه، ناخودآگاه اذیت مبکنه چون میدونه هرکاری کنه ولش نمیکنی،ولییی رفتار شما هم خیلی زشت بوده که دست بلند کردی و احتمال داره بعدا هم توی عصبانیت اینکار رو تکرار کنی… 

هر دو بابد برید مشاوره، اون خانوم باید سوگ جدایی شو بگذرونه و بتونه خودشو در مواقع عصبانیت کنترل کنه تا با آرامش زندگی جدید شروع کنه، شما هم باید بری مشاوره که این عصبانیت و دست بلند کردن رو یاد بگیری کنترل کنی…