2777
2789

دراینکه کارش اشتباه بوده شکی نیست ولی اینم ببینید داره میگه به مادرم حرفای زشت زده چی میگید هیچی نشده هیچی نشده... شوهر خودتون به مادرتون حرف نامربوط بزنه چی حالی بهتون دست میده؟ جفتشون مقصر بودن وبی احترامی کردن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته به خونوادت بی احترامی کرده ولی خوب لااقل میگفتی ساکت باش یا دهنتو ببند دیگه نباید میزدیش بعدشم اگه بی احترامی به خواهرت بوده که خیلی کار اشتباهی کردی زدیش چون واقعا خواهرشوهرا بد هستن

مری که بزنه تو‌دهن زنش اون هم عقد

دیگه تا اخر برو

من چنین چیزی برام ‌پبش اومد به شوهرم گفتم طلاق

گفت بریم زیر یک سقف خوب میشه زهی خیال باطل 

هیچ چیزی درست نمیشه

خانم هن کار خوبی میکنه

درست ایشونم کارش اشتباه بوده ولی اون خانوم چرا ب خانواده ایشون بی احترامی کرده عصبی بوده زده دیگ

همین دیگه وفتی بی احترامی و کتک هست ینی از الان انقدر روشون توهم باز شده  درسته که جدا شن تا قبل عقد

درست ایشونم کارش اشتباه بوده ولی اون خانوم چرا ب خانواده ایشون بی احترامی کرده عصبی بوده زده دیگ

قطعا کار به جایی کشیده شده که توهینی هم صورت گرفته این آقا نگفتن که چقدر وراجع به چی بحث کردن که کار به اینجا رسیده

اشتباه کردم نمیخوام همچی خراب بشه

به حرفاشون فک کنید احترام تو رابطه چیز کمی نیست همونطور ک گفتم شما زدین بعدا هم تکرار میکنید 

اونم الان بی احترامی کرده مطمئن باش بار آخرش نیست 

شاید شما از رفتارت پشیمون باشی اما مطمئنی ک اونم از حرفاش پشیمونه؟ 

خدایا حتی تو بدترین شرایط شکرت ❤
اره الن ک نامزدن اینجورین وای ب حال چن وقت دیگشون مردم نمیدونم چشون شده بخدا 

من ادمی نیستم اینجوری الان شما فکر میکنید نمیدونم چیشد واقعا الان پشیمونم واقعا الان نمیدونم چجوری درسش کنم

قطعا کار به جایی کشیده شده که توهینی هم صورت گرفته این آقا نگفتن که چقدر وراجع به چی بحث کردن که کار ...

در هرصورت هر بحثیم شده باشه الن ک تو نامزدی کتک کاریو 

بی احترامی ب خانوادع میکنن

عقد کنن ب مشکل میخورن

وقتی بزنی حتی اگر فقط یکبار هم باشه 

قلب طرف مقابل خیلی شکسته میشه 

و تازه شاید آقا هم عادت کنه 

به هرحال تلاش زیادی باید شما بکنی شاید بخشیدت و الآن خانم خیلی رنجیده شده 

نمیدونم خانم چه خانواده ای دارند ولی حال بیاین این حالت رو فرض کنیم 

فرض کن دختر خانمی که خونه پدر و مادر تا حالا دست روش بلند  نشده داخل رفاه و با احترام بزرگ شده رو یه نفر که تازه  از راه رسیده و باهاش آشنا شده بیاد بزنه 

دیگه اون خانم با  چه انگیزه ای بخواد با این طرف باشه 

هییییچی دیگه