تازه اسباب کشی کردم پرده نداره خونه قبلی پرده هاش روش بود دیگه من مستاجر بودم هزینه نکردم الان میخوام پرده بزنم نمیدونم چه رنگی بزنم مبلمانم دورنگ مخمل سرمه ای فیروزه ای هس ولی شاید عوض کردم بنظرتون چه رنگی بزنم دکور و پانل هاشو که هم با این مبلمان بد نباشه هم بشه بعدا هم استفاده کرد
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
رنگ شیری و رنگای روشن خوبه با توجه به اینکه مبلمانت تیرست اونا بهتره روشن و ساده باشه طوسی روشنم خوبه زرد کنار سورمه ای هم خیلی جذاب و شیکه
در کل ساده ساده به نظرم قشنگه و کوتاه نه اینایی که عین تور عروس پخش زمینن
من تو دهه ای به دنیا اومدم که یک سال زندگی ما برابری میکنه با چندین سال زندگی بزرگترامون...من ۱۸ ساله رو با خود ۱۸ سالتون تو بیست سی سال پیش مقایسه نکنین...با حرفامونم منطقی برخورد کنین چون کوچیک تریم به معنی این نیست که لزوما اشتباه میکنیم اگه حرفامونم بپذیرین به معنی ضعفتون نیست به معنی منطق بالاتونه که حرف منو دیدی نه سنمو...از هم نسلامم نخواین مثل شما فکر کنن شاید تفاوتمون فقط یه نسل باشه ولی زندگیامون و تجربه زیسته ما بینهایت متفاوت بوده...من هیچ وقت اجازه نداشتم توی کوچه بازی کنم یا تا مدرسه پیاده برم همیشه تو اتاقم بودم تا چشم باز کردیم یه گوشی افتاد دستمون و کل دنیارو تو دستامون دیدیم...با من مثل خود ۱۸ سالت رفتار نکن...
من تو دهه ای به دنیا اومدم که یک سال زندگی ما برابری میکنه با چندین سال زندگی بزرگترامون...من ۱۸ ساله رو با خود ۱۸ سالتون تو بیست سی سال پیش مقایسه نکنین...با حرفامونم منطقی برخورد کنین چون کوچیک تریم به معنی این نیست که لزوما اشتباه میکنیم اگه حرفامونم بپذیرین به معنی ضعفتون نیست به معنی منطق بالاتونه که حرف منو دیدی نه سنمو...از هم نسلامم نخواین مثل شما فکر کنن شاید تفاوتمون فقط یه نسل باشه ولی زندگیامون و تجربه زیسته ما بینهایت متفاوت بوده...من هیچ وقت اجازه نداشتم توی کوچه بازی کنم یا تا مدرسه پیاده برم همیشه تو اتاقم بودم تا چشم باز کردیم یه گوشی افتاد دستمون و کل دنیارو تو دستامون دیدیم...با من مثل خود ۱۸ سالت رفتار نکن...