2777
2789
عنوان

به شوهرم و داداشش شام ندادم.تروخداشما بگین چرا اینجوری کرد شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 52 پست

باید همونجا ناراحتیت رو نشون میدادی و میگفتی چرا اینجور صحبت میکنید و چرا بی احترامی میکنید

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
چرا کسی باید لباس برادر شوهرش رو بشوره منم با برادر شوهرام خیلی خوبم با هم میگیم میخندیم دوسشون دار ...

یه بار مادرشوهرم گفت برادرشوهرت میگه زن داداش لباسم اتو بزن گفتم با خنده بره زن بگیره زنش اتو بزنه😐😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم یکم نکنم کرد‌گفت چی شده منم گفتم عیجی

..دید اوضاع قاطیه رفت خودش چای گذاشت..چایی خوردن..یک بارم منوصدازد نرفتم...گذشت..ساعت به ده ک رسید دخترم اومد گفت مامان واهمه گشنه آیم شمام نمیاری..گفتم مگه من اشپزتونم..اینم رفت باید باند گفت بابا مامان میگه من اشپزتونم...دیگه خبری نشد تا ۱۱دیدم شوهرم اومد اخمالوک چی شده گفتم عیجی.. گفت پاشوشاموبیار.. گفتم نمیارم..گفت چرا..گفتم از صبح دارم سرویس میدم جای تشکرت برخوردعصرتون..توهروقت کارت گیرباشه ممنون یادت میاد..گفت بعدا هرکارهواستی بکن..ولی الان داداشم اینجاست..پاشوبیار..گفتم ن

خلاصه شوهرم رفت خودش از یخچال غذا گررم کرد و آورد به دخترمم‌گف مامانو صداکن بیاد منم نرفتم..دیگه خودش شام بچه هاروداد داداششم خورد..‌و خوابیدن...من منتظره جور برخوردی بودم...ولی درکمال ناباوری

خلاصه شوهرم رفت خودش از یخچال غذا گررم کرد و آورد به دخترمم‌گف مامانو صداکن بیاد منم نرفتم..دیگه خود ...

تو هم چقد گوجی😑

یه مشکل کوچیکو انقد کش دادی،چجوری تاالان زندگیتون ادامه داشته و بچه دار هم شدین؟

یکم از لجبازیت کم کن،انقد یه چیزیو مث کش نکش

خدایا شکرت

خلاصه شوهرم رفت خودش از یخچال غذا گررم کرد و آورد به دخترمم‌گف مامانو صداکن بیاد منم نرفتم..دیگه خود ...

همون بهتر ....خواستی چیکا کنه شام نخوره ....دیگه یاد میگره اینجوری برخورد نکنه ...این برادرشوهر هم بره خونه خودش .

صبحش ک صبحانه دادمشون..خیلی خوب و موادی..خوردن..سفره رو جمع کردن..خونمون تمیز کردن..و بعد خدافظی کردن رفتن تازه شوهرم به دخترم گف بابااومدم‌میبرمتون بیرون...برادرشوهرم همیشه اتاقو همیجور شلخته ول میکرد حتی دشکم جم نمی‌کرد...همجی اتاقو مرتب کرده بود...همه خنمو مرتب کردن ظزفارو توسینک گذاشتن..شوهرم دستمال کشید و رفتن..من فقط بعدش ظرفای صبحو‌شستم...درحالی همیشه بعد فتنشون..خونم انگارترکیده بود...ولی اینبارمث دسته گلش کردن

استارتر افغان هستی؟؟؟؟

یه دوست افغان داشتم به هیچی میگفت عیچی

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

یعنی فقط اینجا دیدم خانم وقتی قهر میکنه شام درست نمیکنه، شکم خودت هیچ فکر بچه هات رو نکردی؟ بیشتر اختلافا سر زبون به وجود میاد، همون لحظه که بی احترام شدی به برادرشوهرت میگفتی چرا اینجوری جواب سوالمو میدی، دیگه این رفتارا چی بوده؟ خوبه شوهرت دلخور باشه نره سرکار؟ وظایفت رو در هر صورت انجام بده چون مادر هستی