2777
2789
عنوان

به شوهرم و داداشش شام ندادم.تروخداشما بگین چرا اینجوری کرد شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 52 پست
اگه میخواستی دعوا کنی همون اول باید میکردی نه الان‌‌‌‌....

کدوم الان؟من منظورم همون شبه.الان‌ک دیگه ختم بخیر شده..ولی دلم شکست..و درس گرفتم دیگه رو ندم به داداشش..و نمی‌دونم چرا شوهرم هیچی نگفت بهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا کسی باید لباس برادر شوهرش رو بشوره منم با برادر شوهرام خیلی خوبم با هم میگیم میخندیم دوسشون دار ...

دانشجوعه..مادرم اره..گفتم خدارو خوش نمیاد منکه دارم لباساخودمون میندازم لباسشویی مال اونم بندازم.

کدوم الان؟من منظورم همون شبه.الان‌ک دیگه ختم بخیر شده..ولی دلم شکست..و درس گرفتم دیگه رو ندم به دادا ...

منظورمه از اول عروس خانواده شون شدی زیاد سرویس نمیدادی....هر چیزی قاعده و قانون داره 

تو هم چقد گوجی😑 یه مشکل کوچیکو انقد کش دادی،چجوری تاالان زندگیتون ادامه داشته و بچه دار هم شدین؟ ...

گاهی آدم کم میاره..اتفاقا خیلی صبورم و مهربونه..ولی گاهی ادمو به یه جایی میرسونن ک‌...

استارتر افغان هستی؟؟؟؟ یه دوست افغان داشتم به هیچی میگفت عیچی

راستی.. افغان ها نمیگن عیچی...😂😂بلوچامیگن..چون ه رو نمیتونن درست تلفظ کنند..البته کن بلوچم‌نیستم..یک عدد خراسانیه ک‌کیبوردشو معلوم نی کی برده😅😂😂هرچی خودش صلاح بدونه می‌نویسه..خصوصن اگر عجله ای باشه

راستی.. افغان ها نمیگن عیچی...😂😂بلوچامیگن..چون ه رو نمیتونن درست تلفظ کنند..البته کن بلوچم‌نیستم.. ...

😄😄😄

اره به هفت و هشت میگفت عفت و عشت

عزیزم حالا که شوهرت معلومه پشیمون شده موضوع رو کش نده چون شان خودت از بین میره و روشون به روت بلز میشه

فکر کنم تنبیه شدن

از این به بعد هر چی ناراحتت کرد همون لحظه دلیل رفتارشون رو بپرس

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞