2777
2789
عنوان

به شوهرم و داداشش شام ندادم.تروخداشما بگین چرا اینجوری کرد شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 52 پست
و ازین متعجبم‌چرا شوهرم حتی به روم نیاورد ک‌هیچی..اخموتخمم نکرد..خیلیم مهربونه...و ازون روز منو بردخ ...

احتمالا تو یه چیزی گند زده

همون مسئله مربوط به ثبت نامت

برادرشم واسه همین جواب نداده

{ خانم هستم }

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون عیچی ینی هیچی؟😑 من دو ساعته مغزم هنگ بود ببینم ینی چی

😄😄😄😄

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
من خودمو قشنگ آماده کرده بودم..برادعوا...آخه کلفتشون ک‌نیستم از صبح سرویس بدم آخرم اینجوری کند باهام

مگه برادرشوهرت خودش خونه نداره اویزون خونه داداشاشه😐🙄خیلی بعضی برادرشوهرا پرون اب زیرکان 

یعنی فقط اینجا دیدم خانم وقتی قهر میکنه شام درست نمیکنه، شکم خودت هیچ فکر بچه هات رو نکردی؟ بیشتر اخ ...

ن آخه..خسته شده بودم..هم‌ک اخریا خیلی بحث داشتیم...من نگران بچه هام نبودم ..چون میدونستم شوهرم میرسه بهشون..ولی میخاستم بهشون بفهمونم ک‌هرکارمیکنم از سرمحبتمه..وگرنه کلفتشون نیستم...خودم آخر شب ساندویچ خوردم😅