2777
2789

کلا از صبح که بیدار میشم همش میلونبونم تا شب موقع خواب غذا های پر کالری و تنقلات ولی امروز رژیم کم خوری گرفتم کل روز اینارو خوردم 

صبحانه عدسی دو لیوان ساعت ۹

یک مشت تخمه آفتابگردان ساعت ۱۰

بلال کبابی یک عدد متوسط ۱۰نیم 

برگه زردآلو یک عدد دو عدد گردو ۱۱

نهار نخوردم ولی یه لیوان نسکافه 

با دوتا برگه زردآلو خشکو دوتا گردو 

الآنم ۱۵قاشق عدس پلو خوردم دیگه تا فردا صبح هیچی ن

میخورم

بنظرتون بازم زیاد خوردم یا خوبه 

همه چیزای پر کالری خوردی عشقم،تو رژیم تخمه ممنوعه،ذرت ممنوعه،برنج برای این تایم ممنوعه،،،

بنظرم بد خوراک هستی بیشتر تا پر خور

قسم به وعده شیرین مَنْ یَمُت یَرَنی من ایستاده بمیرم به احترام علی♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم ولی بنظرم زیاده روی کردی ،اون برگه ها که هی خوردی کلی کالری داره که به چشم نمیاد فاصله بین صبحانه و میان وعده های بعدی که خوردی هم خیلی نزدیک به همه البته برا روز اول خوبه سعی کن کلا ریزه خواری رو کمتر کنی 

عشقم فقط اینو بدون این ۱۵ قاشق عدس پلویی که خوردی خودش ۹۵۰ کالریه،

اگر واقعاً میخوای رژیم بگیری یه کم بیشتر اطلاعاتت رو ببر بالا اینطوری بیشتر نا امید میشی

تحقیق کردم تخمه در حد کم گفتن مفیده که 

تخمه کدو سالم تر از تخمه آفتابگردانه اونم در حد چند تا دونه و اینکه هر روز نباید بخوری اینجوری ضرری نداره 

بیشتر سعی کن همه غذایی بخوری ولی حجمش کم باشه چون فکر می کنم وقتی یه وعده رو حذف می کنی بجاش کلی تنقلات باید بخوری تا سیر شی ولی وقتی غذا میخوری با چند قاشق سیر میشی 

برنامه غذایی امروز من

صبحانه :یه دونه خرما+یه دونه نارنگی

ناهار:یک پیاله آش

میان وعده :یه عدد سیب

شام:دو تا تخم مرغ آب پز با یه دونه گوجه

منم رژیمم،

برنامه غذایی امروز من صبحانه :یه دونه خرما+یه دونه نارنگی ناهار:یک پیاله آش میان وعده :یه عدد سیب ...

مهیا جان اگه رژیمی. فقط باید سفیده بخوری،آش هم خیلی پر کالریه عشقم

عشقم فقط اینو بدون این ۱۵ قاشق عدس پلویی که خوردی خودش ۹۵۰ کالریه، اگر واقعاً میخوای رژیم بگیری یه ...

عزیزم فقط عدسو برنج بودا با روغن خیلی کنم مگه میشه انقد کاری 😭😭😭😭😭🥺🥺🥺🥺🥺وای قلبم چقدم به خودم افتخار میکردم که امروز رژیم حفظ کردم 

عزیزم فقط عدسو برنج بودا با روغن خیلی کنم مگه میشه انقد کاری 😭😭😭😭😭🥺🥺🥺🥺🥺وای قلبم چقدم به خو ...

اتفاقاً به خودت افتخار کن چون مصمم شدی برای لاغری،این عالیه،،عدس پلو خیلی پر کالریه،برنج فقط باید وعده ی ناهار باشه اونم ۶ تا قاشق نهایت،

عزیزم فقط عدسو برنج بودا با روغن خیلی کنم مگه میشه انقد کاری 😭😭😭😭😭🥺🥺🥺🥺🥺وای قلبم چقدم به خو ...

حالا اشکال نداره ،از فردا یکم بیشتر رعایت کن