2777
2789
عنوان

اسم پرنیا قشنگه برای دختر 30 ساله

299 بازدید | 29 پست
  • دختر زیبارو و اصیل
  • بسیار خوش و خرم
  • پرده نقاشی
  • نوعی انگور

اینم معنیش میشه🥹💘

نقص داشتن شما واقعیت نداره... یه فرضه و ابهام.. شما به اندازه کافی ارزشمند بودید که جهان هستی اجازه داد بیاید روی کره زمین🌱من فرنازم 24 سالمه علاقه مند به رشته روانشناسی هستم، و مدت زیادی هست توی نی نی سایت به کابرا راهنمایی و مشاوره میدم🌱🤍همیشه دوست داشتم به ادما کمک کنم و خدا این مسیر برام باز کرد🫠خوشحالم که میتونم به هموطن خودم هرچند کوچیک کمک کنم🌱🤍🫠روانشناسی هم شغل انبیاست چون یه جور معلمیه و آموزش دادن🌱🫠🤍بابت این خصوصیت خوبم بارهاا شکرت خدا🫠🤍🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه قدیمیه ی بهتر بزار

خوب سنم زیاده دیگه

اسم های جدید بهم نمیاد

نقص داشتن شما واقعیت نداره... یه فرضه و ابهام.. شما به اندازه کافی ارزشمند بودید که جهان هستی اجازه داد بیاید روی کره زمین🌱من فرنازم 24 سالمه علاقه مند به رشته روانشناسی هستم، و مدت زیادی هست توی نی نی سایت به کابرا راهنمایی و مشاوره میدم🌱🤍همیشه دوست داشتم به ادما کمک کنم و خدا این مسیر برام باز کرد🫠خوشحالم که میتونم به هموطن خودم هرچند کوچیک کمک کنم🌱🤍🫠روانشناسی هم شغل انبیاست چون یه جور معلمیه و آموزش دادن🌱🫠🤍بابت این خصوصیت خوبم بارهاا شکرت خدا🫠🤍🌱

پریسا قشنگ تره بنظرم

پرنیا هم خیلی قشنگ هااا ولی الان شمایی ک اسم دارید بخواید عوض کنید بعضی شاید مسخرشون بیاد همچین اسمی

بازم نظر خودتونه

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_