فاطیما۹۵۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8662 عنوان اسهال 50 بازدید | 12 پست برای بچه ۲۲ ماهه که اسهال برای دندون شده چی خوبه؟ خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم دیروز | 14:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطیما۹۵۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8662 قرص اسهال اسمش؟ خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم
مشهدمیشینم عضویت: 1402/11/19 تعداد پست: 3031 پودر کیدی لاکتروزی یک دونه بریز تو شیشه شیر یا ماست بده بخورهتو یخچال نگهدار بسته های اضافه رو مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام
فاطیما۹۵۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8662 بچه ۲۲ ماه دیگه برای دندون اسهال نمیشه عزیزم چهار تای آخری از همه سخت تره خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم
0کرانچی_فلفلی0 عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 3088 اسمش؟ مبورین خوبهاگه اسمشو اشتباه نگفته باشم مترانیدازولم خوبه لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️. «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️🔥
mmmmnm عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 12114 موزکته ماست موسیراز این انگشتی های دندون بخر بزار یخچال خنک بشه بکش رو لثش
فاطیما۹۵۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8662 مبورین خوبهاگه اسمشو اشتباه نگفته باشم مترانیدازولم خوبه مرسی خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم
mahbanoo3333 عضویت: 1401/09/13 تعداد پست: 40684 عزیزم چهار تای آخری از همه سخت تره میدومم ولی دکتر بمن گفت اسهال و تب دندون برای بچه زیر یکسالهبچت ببری دکتر بهتره
فاطیما۹۵۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8662 موزکته ماست موسیراز این انگشتی های دندون بخر بزار یخچال خنک بشه بکش رو لثش مرسی،دیگه چهارتای آخره نمیذارن به لثشون چیزی بزنم خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم
فاطیما۹۵۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8662 میدومم ولی دکتر بمن گفت اسهال و تب دندون برای بچه زیر یکسالهبچت ببری دکتر بهتره ن گلم علایم همش از دندونه،بالای یکسال هم همینطور میشدن خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم