2777
2789
عنوان

جرم انتشار چت‌های خصوصی (مهم)

1001 بازدید | 30 پست

بسیاری از افراد فکر می‌کنند که می‌توانند اسکرین‌شات و چت‌های خصوصی خود با دیگران را در فضای مجازی منتشر کنند ، اما قانون‌ مجازات اسلامی در ماده ۷۴۵ و در ماده ۱۶ قانون جرایم‌ رایانه‌ای افشای اسرار خصوصی دیگران را جرم دانسته است. مطابق قانون مجازات اسلامی افشای چت واسکرین‌شات جزای نقدی و تا دو سال حبس مجازات دارد.

همچنین بر اساس ماده 669 قانون مجازات اسلامی تهدید به انتشار چت‌های خصوصی تا 74 ضربه شلاق و یا تا 2 سال حبس برای آن درنظر گرفته شده است.

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی تهدیدت کرده؟😂

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
ندیدم کسی بخاطر اسکرین شات بره زندان ملت تو روز روشن ماشین دزدی میکنن،نمیگیرنشون😂

دقیقاً درسته ، خب این قانون برای ما بدبخت بیچاره‌هاس! وگرنه بعضیا که اصلا گرفته نمیشن! چون فورا میگن سُک سُک 😂😂

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️
خدا شفات بده ای موقع

خدایا شکرت! ممنونم از شما ، شفا پیدا کردم 🙏☺️

بله درسته ولی برای این چیزا زندان نمیندازن فقط جزای نقدی

من فقط میخواستم اطلاع‌رسانی کنم ، آخه بارها دیدم همینجوری میان و اسکرین شات مردمو تو تاپیک میذارن ☺️