2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فیبروآدنوم دارم.یکی از سینه ها چندتا توشه.هفت سالی هست باهاشون زندگی می کنم.کاملا خوش خیم هستن.برای من بزرگ نشدن یا دردی ندارن.به همین دلیل دکتر نیازی به نمونه برداری یا عمل ندید.فقط یک روز در میان ویتامین E می خورم. نمیدونم تفاوت کیست با فیبروآدنوم چیه اما.
درنیابد حال پخته هیچ خام پس سخن کوتاه باید , والسلام!
شبو جان الان یادم اومد شمارو.دنبال سونوگرافی بودی.شاید به خاطر ترشحاتی کی میگی بهتر دیده نمونه برداری بشی.پیش سونوگراف خوبی رفتی؟
من فیبرو کیستیک سینه دارم. دکتر گفت قرص ویتامین E بخورم ولی نه زیاد مثلا برای مدت یکماه. فت کافی و چایی و نوشابه و سوسیس و کالباس نخورم. در ضمن گفت باردار بشم و شیر بدم خودش دفع میشه. الان دیگه بهش فکر نمیکنم. هر چه باداباد.
🌷خداوندا كمكم كن تا درهايى كه به رويم ميگشايى ، ندانسته نبندم. و درهايي را كه به رويم ميبندى را به اصرار نگشايم.🌷
منم دقیقا مثل باران.اصلا بهش اهمیت نمیدم.هفت سال پیش که با دست احساسش کردم سونو دادم.گفتن جیز مهمی نیست.دیگه اهمیت ندادم تا جند ماه پیش باز رفتم سونو.گفت هر شش ماه بیا چک بشی.اما نهایت سالی یک بار برم
شبو جان سونوگرافت معروفه؟با تجربه هست؟نظرش خیلی مهمه.اینقدر باید از این موارد دیده باشه که با یه معاینه متوجه بشه چیه ماهیت توده.به نظرم اگر به تحربش مطمئنی و گفته لازم نیست استرستو بزار کنار و دستککاریش نکن.شش ماه دیگه باز سونو بده
به نظر من ادم باید یکم حساس باشه چرا یه چیز کوچیک بشه یه بیماری شماها هم درمانو ادامه بدین که به امید خدا خوب بشین اما من کلا ترسوم میگم بزرگ نشه یا نکنه با دارو خوب نشم