2777
2789
اخه دکتر گفت اگه خواستی خودم احساس میکنم لازم نیست اما میگم نکنه به چیزی مشکوکه

سلام عزیزم خوبی ببخشید تاپیک شما خیلی قدیمیه ولی میخوام بدونم کیست سینه تون خوب شد ؟ منم جدیدا فهمیدم کیست سینه دارم و خیلی نگران شدم

سلام عزیزم خوبی ببخشید تاپیک شما خیلی قدیمیه ولی میخوام بدونم کیست سینه تون خوب شد ؟ منم جدیدا فهمید ...

سلام گلم نه کیست سینه که از بین نمیره فقط باید چک کنی بیشتر نشه البته من فقط یبار چک کردم تغییری نکرده بود راستش دیگه زیاد پیگیرش نشدم .پیش یه دکتر خوب برو ببین نظرش چیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کیست پستان داشتم برای درمان رفتم پیش دکتر مریم شفیعی خیلی دکتر خوبیه واقعا یکی از بهترین متخصص های پستان هست. و اینکه خانمه من خیلی احساس راحتی می کردم باهاشون

بخوای من ادرس سایتشون رو دارم میدم برو سر بزن ادرس مطبشون هم تو سایت شون هست اگر خواستی بری پیششون

http://dr-shafiei.ir/
02166933906