2777
2789
مال شما ی دونه کیست منم فیبرو کیستیکم فرق میکنه با هم
در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا می‌داند   《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شبو بچه نداری؟
در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا می‌داند   《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》
اینجایی که من رفتم سونو گفت تو فیبرو کیستیک کیستی مشاهده نمیشه ولی سینه یه پرده های محافظ داره وقتی اونا از داخل باد میکنن اصطلاحا میگن فیبرو کیستیک
منم تازه دو هفته فهمیدم کیست دارم دکتر گفت فیبرو کیستیکه سینه ات. البته من زیاد قبول ندارم احتمال میدم به خاطر مصرف قرص ضد بارداری اینجوری شدم. برام قرص داد. عزیزم نمیخوام نگرانت کنم اما تا جایی که من فهمیدم نمونه گیری برای تشخیص سرطانی بودنه. بگو انشاالله خیره چیزی نمیشهذ
فروش لباس و کفش دخترانه قیمت پایین کیفیت بسیار خوبwww.mamankoochak.blogfa.com
مامان محمد یاسین بچه شیر میدادی قبلش؟
اره مامان محمد میدونم اما دکتره تاکیید نکرد لازمه گفت خواستی بگیر سونو گراف هم گفت هیچی نیست الان میخوام ببینم بقیه دادان این نمونه برداری رو یا دکتره همینجور یچیزی گفته
اگه مشکوک بودی میفرستادنت مامور گرافی اول بعد نمونه برداری