2777
2789
شبو جان من در مورد کیست نمیدونم.اما فیبروآدنوم که من دارم با دارو درمان نمیشه.همیشه هستش.ویتامین ای فقط به کم شدن درد و تا حدی جلوگیری از بزرگ شدنش کمک می کنه.به همین دلیل من استرس رو گذاشتم کنار.بی خیال نیستم.اتفاقا از اون آدمای استرسی هستم.اما خب دیگه ایجاد شده و داره مسالمت آمیز با من زندگی می کنه.من با دست زدن قشنگ حسش می کنم.دکتر گفت اگر حس کردی خودت بزرگتر شده یا درد داره بیا سونو بده زودتر از وقتت.لازم نباشه حتی جراحی نمی کنن
درنیابد حال پخته هیچ خام پس سخن کوتاه باید , والسلام!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این نظر سونوگراف هست یا پیش دکتر زنان هم رفتی؟ عزیزم یه دکتر زنان خوب پیدا کن و برو پیشش.نتیجه رو نشونش بده و ببین چی میگه.دکترا جاهای خوب رو بهت معرفی می کنن
پولک به منم ویتامبن ای و قرص روغن گیاه گل مغربی داد اصلا هم با دست حس تمیشه و درد ندارم ولی واقعا دوس ندارم سوزن بزنن تو سینم اما شوهرم میگه اون دکتره بهتر میدونه اما واقعا دکتر ها هم زیاد دل نمیسوزونن که شایدم بخاطر محکم کاری گفته
به نظر من شروع کن به خوردن داروهات.تو اینفاصله یه دکتر زنان عالی پیدا کن و برو پیشش.نتیجه سونو رو هم ببر و باهاش مشورت کن.ازش بخواهیه سونوگراف عالی و با تحربه بهت معرفی کنه.برات نسخه بنویسه که سونوگرافی بشی.برای بهمن یا اسفند وقت بگیر و باز برو سونو بشی
منم سینم فیبرو کیستیکه دکتر بهم ویتامین ای با روغن گل مغربی داد من سینم درد هم داره
در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا می‌داند   《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》
دارو که حساب نمیشه ویتامینه دیگه حدود یک سال
در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا می‌داند   《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》
من از وقتی پسرم و از شیر گرفتم اینجور شدم حدود 3 ساله