2777
2789
عنوان

اضطراب و اضطراب و اضطراب

4122 بازدید | 47 پست

همین الان که دارم تایپیک مینویسم کنار فک هام درد میکنه زبونم گزگز میکنه شکمم احساس پیچش داره سمت چپ بدنم درد میگیره و هر لحظه اضطرابم درونم کم زطاد میشه میترسم تپش قلب هم بگیرم.شما هایی که مثل منین بیاین از حالات خودتون بگید تا حداقل یکم با این فکر که تنها نیستیم به آرامش بیشتری برسیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تپش قلب نبض زدن بدن سر درد سرگیجه 

گردن درد 

قفسه سینه هام تا پشت شونم درده

اینا درداییه ک هر روز با منه و خیلیم حس بدی ازشون میگیرم وسواس فکری شدید دارم 

بهترین رفیقم خدامه کسی که با جون و دل به حرفام گوش میده کسی که تو حال خوبی و بدیام کنارم بوده هرلحضه وجودشو تو زندگیم حس کردم خدایا بابت نگاه پرمهرت شکر بهت اعتماد دارم🫂❤️

اگه آین حالت ها داریک باید تحت نظر روانپزشک و دکتر های مغز اعصاب دارو مصرف داشته باشین و خودتون هم موردهای رعایت های پزشکی داشته باشین که عوارض ها بیشتر نشه واستون 

دقیقه مثل منی چند وقته اینجوری هستی

بدنمم کلا گز گز میکنه

هیچی عذاب میکشم خیلی میترسم حتی تو خیابون ک میرم همش احساس میکنم الان حالم بد میشع

کارمو شده گریه

بهترین رفیقم خدامه کسی که با جون و دل به حرفام گوش میده کسی که تو حال خوبی و بدیام کنارم بوده هرلحضه وجودشو تو زندگیم حس کردم خدایا بابت نگاه پرمهرت شکر بهت اعتماد دارم🫂❤️
بدنمم کلا گز گز میکنه هیچی عذاب میکشم خیلی میترسم حتی تو خیابون ک میرم همش احساس میکنم الان حالم بد ...

عزیزم چقد شما منی دلیل استرس شما چیه من وسواس بیماری دارم وترس از بیماریهای بد همش میگم نکنه فلان بیماری وبگیرم و بچه هام بی مادرشن وبعد میزنم گوگل دقیق تمام علایم دارم میشینم ساعتا وروزا گریه میکنم 

عزیزم چقد شما منی دلیل استرس شما چیه من وسواس بیماری دارم وترس از بیماریهای بد همش میگم نکنه فلان بی ...

خیلی بده همین امشبم گریه کردم کلی حتی دکترم میترسم برم ک تشخیص بیماری بد بده کلا زندگیم جهنمه از تاپیکامو میتونی بفهمی انقدر حالم خرابه…

از استرس بعضی وقتا همه جارو تاریک میبینم

خیلی بده همین امشبم گریه کردم کلی حتی دکترم میترسم برم ک تشخیص بیماری بد بده کلا زندگیم جهنمه از تاپ ...

دقیق مث منی من الان نوک سینم ترک برمیداره ودر خراش میشه ن زخم از برج ۱ اینجوری شده سینم زدم نت نوشته سرطان سینه اولش فک میکردم از شیردهی ولی ۳ناه بچمو از شیر گرفتم ولی باز دوباره اینجور شدم شوهرم هم میگه خشکی چیزی نیس البته ۳ماه پیش سونو دادم چیز خاصی نبود

دقیق مث منی من الان نوک سینم ترک برمیداره ودر خراش میشه ن زخم از برج ۱ اینجوری شده سینم زدم نت نوشته ...

من الان یه مدته سردرد میشم حس میکنم عفونت رسیده به سرم 

یه مدت بود فک میکردم میخام سکته کنم

همه از دستم عاسی شدن نامزدم مامانم بابام…