2777
2789
عنوان

کلی گریه کردیم تو بغل همو و تموم شد بلاخره

| مشاهده متن کامل بحث + 947 بازدید | 38 پست
شوهرشما مشکلش چی بود؟

شوهرمن مشکلش پارانویید بودنشه به شدت شکاکه دست بزنم داره حتی قبل بچه دارشدنم کار به دادگاهم کشید اماگفت پشیمونم و فهمیدم اشتباه کردم منم دوسش داشتم واقعا براهمین گذشت کردم ولی ی روز خوش ازش ندیدم الانم خونه بابامم بابچه

یه‌جوری‌‌از‌چشام‌افتادی‌که؛ باورم‌نمیشه‌یه‌روزی‌دیوونت‌بودم.        😢💔

شوهرمن مشکلش پارانویید بودنشه به شدت شکاکه دست بزنم داره حتی قبل بچه دارشدنم کار به دادگاهم کشید اما ...

اره شکاک بودنم واقعا سخته 

من ی خاستگار داشتم قبلش  ی مدت باش حرف زدم واقعا اذیت شدم

تو ک بچه داری و اگ‌دوست داره برید زیر نظر مشاور

من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره شکاک بودنم واقعا سخته  من ی خاستگار داشتم قبلش  ی مدت باش حرف زدم واقعا اذیت شدم تو ...

نمیاد توخونه زندانیم اخرشم بازم حرف بارمیکنه اگه جایی ببینه ی زن خیانت کرده یا مثلا باشوهرش بیرونه نگاه مرد دیگه کرده میاد منو کتک میزنه میگه اون این کاروکرده پس همه زنا مثل همن تو هم میکنی

نمیاد توخونه زندانیم اخرشم بازم حرف بارمیکنه اگه جایی ببینه ی زن خیانت کرده یا مثلا باشوهرش بیرونه ن ...

یا خدااا تو ک اینارو دیدی چطوری بهش فرصت بازم دادی🙁

نمیاد توخونه زندانیم اخرشم بازم حرف بارمیکنه اگه جایی ببینه ی زن خیانت کرده یا مثلا باشوهرش بیرونه ن ...

هرچند ب تو میگم چطور فرصت دادی یکی نیس ب خودم بگه

منم هزار بار دیدم تکرار میکنه شرط بندیو بازم با خودم درگیرم😫

بنظرت با توجه ب چیزایی ک گفتم من چیکار کنم😫؟

یا خدااا تو ک اینارو دیدی چطوری بهش فرصت بازم دادی🙁

سنم کم بود۱۵ سالم بود واقعا وابسته شدم ودوسش داشتم خریت کردم فکرکردم ادم میشه الان که ۲۴ سالم شده فهمیدم چه گهی خوردم

بنظرت با توجه ب چیزایی ک گفتم من چیکار کنم😫؟

نمیتونی ازش تعهدبگیری محضری؟ اخه منم گول همین قول شوهرمو خوردم الان وضعم اینه البته موضو ع من کلا فرق میکنه باشما ولی خب اگه میدونی واقعا پشیمونه بهش فرصت بده 

نمیتونی ازش تعهدبگیری محضری؟ اخه منم گول همین قول شوهرمو خوردم الان وضعم اینه البته موضو ع من کلا فر ...

سری قبلم ک تعهد داد باز همین بود نمیدونم 

دعا کن برام 

سری قبلم ک تعهد داد باز همین بود نمیدونم  دعا کن برام

انشاالله که مشکلت حل بشه گلم و پشیمون باشه ودیگه تکرار نکنه 

شوهرمن مشکلش پارانویید بودنشه به شدت شکاکه دست بزنم داره حتی قبل بچه دارشدنم کار به دادگاهم کشید اما ...

سلام گلم چرا اینقد مشکلات بددلی و پارانویید زیاد شده . منم تو دوران عقدم و همیم مشکل دارم شوهرم فقط زنگ میزد کجایی کی پیشته نمیدونم عکس بده کجا رفتی چرا دیر کردی تازه اعتراض میکردم میگفت دوست دارم روت حساسم حتی تو خیابون میگفت به کی داشتی نگا میکردی جلو شوهرت . اما هی میگه دگ تکرار نمیشه و بریم سر خونه زندگیمون درس میشه ‌ مال شمام اینطور بود؟ 

همسر من نمیگه جایی نرو ولی اصلا دلش قرص نیست که از دماغم میاره باید پیام داد جواب بدم نمیفهمه مهمونیم یا بدجایی هستم تازشم میزاره به پای اینکه نگرانت شدم