baranpaeezii مدیر استارتر عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 1224 عنوان کلی گریه کردیم تو بغل همو و تموم شد بلاخره 946 بازدید | 38 پست همسرم امروز صبح اومد در خونمون ک من عوض شدم تروخدا ی مهلت دیگ کلی گریه هرچی بخاد ب نامش میزنمو و اینا خانوادم گفتن نعصر داداشم زنگ زد بهش ک بهتره انقد اذیت نشیم و بیا جداشین و اومد برا بار اخر ببینه و تمومکلی گریه کردیم کاش انقدر خرابکاری نمیکرد و کار با اینجا نمیرسید لعنت ب زندگییی من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇 1402/08/21 | 00:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهسا_خوش_اندام_میشود عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 11844 خيانت كرده لابد؟ این جهان کوه است و فعل ما ندا/ سوی ما آید نداها را صدا
baranpaeezii مدیر استارتر عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 1224 خيانت كرده لابد؟ ن تو سایت های شرط بندی بودکلی فرصت دادم ک تزک کنهاز اول عقد تو این کار بود ی سال عقد فقط میگفتمش ترک کندیگ تحملم تموم نمیتونستم اعتماد کنم من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇
شیربرنجتون عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 11258 قدیما طلاقم سنگینی خودشو داشت یعنی چی تو بغل هم گریه میکردیم مگه زورتون کردن جدا شید بارون اومد و یادم داد هرچی آرایش کنی میشوره میبره
دلشکستههههههههههمم عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 3022 چرا میخوای جدابشی؟ یهجوریازچشامافتادیکه؛ باورمنمیشهیهروزیدیوونتبودم. 😢💔
baranpaeezii مدیر استارتر عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 1224 قدیما طلاقم سنگینی خودشو داشت یعنی چی تو بغل هم گریه میکردیم مگه زورتون کردن جدا ... ایشالا ک همچین چیزی نبینیگاهی احساست ی سمت میره عقلت ی سمت و این بدترین لحظس من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇
baranpaeezii مدیر استارتر عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 1224 چرا میخوای جدابشی؟ تو سایت های شرط بندی بودهربار قول میداد دوباره میرف من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇
baranpaeezii مدیر استارتر عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 1224 شاید پشیمون شده پس بگو ملک بزنه ب نامت خونه اشو تو این راه از دست دادمشاور میرم میگ اینا ترک ندارنمنم میترسم هم اعتماد ندارمهم میترسم دوسال دیگ با ی بچه تکرار بشهخیلی شرایط سختیه من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇
دلشکستههههههههههمم عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 3022 تو سایت های شرط بندی بود هربار قول میداد دوباره میرف اخلاقش خوب بود؟ مشکلی غیراز شرط بندی باهاش نداشتی؟ اگه فقط این ی مورده بنظرم ی فرصت بهش بده الان سرش به سنگ خورده یهجوریازچشامافتادیکه؛ باورمنمیشهیهروزیدیوونتبودم. 😢💔
شیربرنجتون عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 11258 ایشالا ک همچین چیزی نبینی گاهی احساست ی سمت میره عقلت ی سمت و این بدترین لحظس همه اینا رو دیدم و اون زمان جدا نشدمچون واقعا احساساتی بودم الانم درگیر گرفتن مهریم هستم و آماده جدایی بارون اومد و یادم داد هرچی آرایش کنی میشوره میبره
baranpaeezii مدیر استارتر عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 1224 اخلاقش خوب بود؟ مشکلی غیراز شرط بندی باهاش نداشتی؟ اگه فقط این ی مورده بنظرم ی فرصت بهش بده الان سرش ... من از اول عقد کلی ضربه خوردم ،ی بارم خودکشی کرد تو اوج بدهیاش اره اخلاقش خوب بودحتی تعهد گرفتم بار دیگ بری جدا میشم بازم رفبعد متوجه شدم اختلال تکانه ای داره ک خانوادش نگفتن و داره قرص میخوره و کنترل میشهخیلی میترسم از ادامه دادن من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇
baranpaeezii مدیر استارتر عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 1224 همه اینا رو دیدم و اون زمان جدا نشدم چون واقعا احساساتی بودم الانم درگیر گرفتن مهریم ه ... مشکل شما چی بود؟؟؟بنظرت راه عقلانی و برم یا بازم با احساسم برم؟ من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇
دلشکستههههههههههمم عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 3022 من از اول عقد کلی ضربه خوردم ، ی بارم خودکشی کرد تو اوج بدهیاش اره اخلاقش خوب بود حتی تعهد گرفتم ب ... چی بگم والا تغییر دادن ادما خیلی سخته منم نتونستم شوهرمو درست کنم الان با ی بچه موندم چه خاکی تویرم کنم انشاالله که هرچی به صلاحت هست همون بشه خواهر یهجوریازچشامافتادیکه؛ باورمنمیشهیهروزیدیوونتبودم. 😢💔
baranpaeezii مدیر استارتر عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 1224 چی بگم والا تغییر دادن ادما خیلی سخته منم نتونستم شوهرمو درست کنم الان با ی بچه موندم چه خاکی تویرم ... منم میترسم با ی بچه مجبور شم جدا شمهمش میگ تو این دوماه ک جدا بودیم شرم خورد ب سنگ و ترس از دس دادنتو کشیدماما میترسم فقط از رو احساس باشن و لحظه ای و دوباره بدهی بالا بیاد یا ی کار دیگ کنه من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇
baranpaeezii مدیر استارتر عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 1224 چی بگم والا تغییر دادن ادما خیلی سخته منم نتونستم شوهرمو درست کنم الان با ی بچه موندم چه خاکی تویرم ... شوهرشما مشکلش چی بود؟ من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇