2777
2789
عنوان

خانم های متاهل میشه یه لحظه بیایین

160 بازدید | 93 پست

توروخدا گزارش نزنید ب کمکتون احتیاج دارم‌کسی هست ک موقع اولین رابطه نه درد داشته باشه نه خونریزی؟

اصلا امکان داره ک کلا مادرزادی بکارت نداشته باشیم؟

آخه من نه مانعی بود،نه درد و نه خونریزی 

۴ساله ک فکرم درگیره و دکتر هم نمیتونم برم.طوری بود ک همسر سابقم بهم تهمت بدی بهم زد 

لطفا اگر شما هم مثل من بودین بگید 

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید ارتجاعی بوده برای شما 

که با دخول پاره نمیشه و موقع زایمان پاره میشه

منم خونریزی نداشتم ولی واژینیسموس بودم تا چند ماه اذیت شدم

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

من درد وحشتناااااک داشتم طوری که ببخشید تا چند بار نتونستم که ادامه بدیم ولی خونریزی اصلا نداشتم

س چرا من اینطوری بودم

ببخشید موقع ورود الت همسرتون مانعی هم بود؟یعنی با فشار باید وارد شما پیکرد؟

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

بله دیدم.. رفت دکتر مداوا شد.. دقیقا متل همین چیزی ک گفتین ن خون اومده بود ن درد.. شوهر احمقش طلاقش داد بخدا.. دختره بدبخت رفت دکتر.. اخرسر خانواده شوهرش روشون سیاه شد

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

تو کلاسای قبل از عقد بهمون گفتن ممکنه ارتجاعی باشه که نه درد داره نه خونریزی، حتما از شمام همین بوده

نمیدونم ما ت کرونا بود و کلاس نرفتیم. اما بلاخره باید یه مانعی باشه دیگه.حداقل باید یه کم درد بیاد 

اما اصلا درد نداشتم

خونریزیم در حد دو قطره بود درد نه زیاد مثل سوزش بود ولی مامانم هم خونریزی اصلاااا نداشت 

بالاخره باید یه کم درد باسوزش می‌داشتم یانه؟

ببخشید واسه شما مانعی بود؟

یعنی واسه باراول همسرتون باید بافشار واردتون میکرد؟

نمیدونم ما ت کرونا بود و کلاس نرفتیم. اما بلاخره باید یه مانعی باشه دیگه.حداقل باید یه کم درد بیاد&n ...

نه گلم آخه چه مانعی

یه پوست نازک مثل پوست پیازه که راحت پاره میشه یا کنار میره

خدایا شکرت❤️لطفا برای شفای همه ی مریضا دعا کنید😘
بله دیدم.. رفت دکتر مداوا شد.. دقیقا متل همین چیزی ک گفتین ن خون اومده بود ن درد.. شوهر احمقش طلاقش ...

خاک توسرشون

بعد چی شد؟دختره ازدواج کرده؟

پسره چی؟

ب نظرم یه هرزه گیر پسره میوفته 

جالا ببین

بالاخره باید یه کم درد باسوزش می‌داشتم یانه؟ ببخشید واسه شما مانعی بود؟ یعنی واسه باراول همسرتون ب ...

نه مانعی نبود من ارتجاعی بودم حتی انتظار اون دو قطره هم نداشتم 

تو کلاسای قبل از عقد بهمون گفتن ممکنه ارتجاعی باشه که نه درد داره نه خونریزی، حتما از شمام همین بوده

یعنی ارتجاعی فقط بل زایمان پاره میشه؟