2777
2789
عنوان

کسی هست مثل من باشه ؟

21 بازدید | 12 پست

نمیتونم زیاد تو چشم‌طرف مقابل نگا کنم .

حتی سرکلاسام به بچهوها ( فک کنن شایدم خودنو میگیرم ) 

مثلا حتی رانندگی 

اصلا نگا نمیکنم طرف کی بود بوق زد چیشد بعدااااا ازم گله میکنن ندیدی مارو ؟

چیه علت اینا .

با خدا باش 

درونگرایی بنظرم

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من درونگراام ولی خیلی به جزییات توجه میکنم

خب خجالتی

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

وای منم اینطوریم . اونروز دیدم ماشین روبروییم با دست بهم بای بای می کنه می گفتم این چی میگه یعنی برم طرف چپ . بعد کمی یه لحظه چشمم افتاد به صورتش دیدم داییمه . یعنی ماشین سفیدشو قیافه ی داییمو که رخ تو رخ شدیم رو نمی دیدم . خیلی وقت ها اینجوریه و خیلیا شاکین ازم. 

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

وای منم اینطوریم . اونروز دیدم ماشین روبروییم با دست بهم بای بای می کنه می گفتم این چی میگه یعنی برم ...

اررره .

من اصن خوشم‌نمیاد یا یه حسی مانعم میشه که برگردم با طرف چش تو چش بشممممممم

با خدا باش