2777
2789

سلام  

فردا به مناسبت تولد دخترم چند تا از دوستاشو دعوت کردم  

کبک سفارش دادم  الویه درست میکنم  ومیوه  

پفیلا هم درست میکنم  

دیگه چکار کنم؟

تم  تولد هم بخرم ؟ دخترم ۱۷ سالشه 

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍

هر چیزی که  ممکنه دخترمو خوشحال تر کنه رو بگید 

کادو چی بخرم؟لباس و هد فون وگوشی و اینجور چیزا داره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جان😍😍😍😍

ژله درست کن براشون 

تم هم باشه خوبه

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.لطفاً اگه داستان زندگی‌مو کامل نمی‌دونید، با قضاوت یا نگاه سنگین، زخم تازه نزنید.گاهی یه مادر، بچه‌هاش رو داره… اما هنوز دلش واسه مادری کردن تنگه:)

هر چیزی که  ممکنه دخترمو خوشحال تر کنه رو بگید  کادو چی بخرم؟لباس و هد فون وگوشی و اینجور ...

مامان من چند ساله که واسه ما کادو تولد طلا میگیره ،ولی شما هم میتونی مثلا پک لوازم آرایشی بخری

میشه واسه هدفم دعا کنید مرسی 💙
جان😍😍😍😍 ژله درست کن براشون  تم هم باشه خوبه

مرسی عزیزم  میخوام سوپرایز بشه باید صبح که بره مدرسه ژله درست کنم  اگه تا۴ آماده بشه

مرسی عزیز دلم

بنظر من براش تم بگیر بنظرم خوشحال بشه

اگه گوشی و.. داره هدیه هم طلا بگیرید خوبه ، برا اینده خودشم میمونه. 

دخترم😍عشق همیشگی من💕تو بزرگ‌ترین بهانه‌ی زندگی من و بابا هستی😍😍 ۱۸ اذر ۱۴۰۲❤