2777
2789
عنوان

پدرم جلو شوهرم بهم فوش داد

40 بازدید | 32 پست

شوهرم شیشه و آینه و در شکست چون بهش گفتم گوشیت بده ببینم .فوشم میده .جاش عوض میکنه .چی بگم والا .در این حد که چشم و دلم خون .امروز پسرم بردم رکتر اصرار پدرم که بیا خونمون وقتی رفتم شوهرم اومد به پدرم میگه حجاب ورداشته و ارایش میکنه میره سرکار و بددهن.بخدا من چادریم .دو سه روز اعصابم خورد بود چادر نپوشیدم .آرایش سبک در حدی که معلومه نباشه کل شب گریه کردم.میخواستم از خودم دفاع کنم پدرم گف خفه شو گه نخور.خرد شدم .احساس حقارت میکنم.من کارمند .شوهرم بیکار .بهش گفتم حقی که بهت بخشیدم میخوام گف هیچی نداری .دلم میخوات خودم بکشم .بخاطر بی کسی پسرم تاحالا صبر کردم.سنی ندارم ۲۴ سالمه .بدنم میلرزه .جونم به لبم رسیده

ماورای باورهای ما،ماورای بودن و نبودن ما،آنجادشتی است فراتر از تصورات راست و چپ ،تو را آنجا خواهم دید۰🦋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا باید اینطور کنن تو همه جوره بالاتری

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

جونت به لبت نرسه

خودتم لازم نیست بکشی!

کارمندی درسته؟ یعنی از پس هزینه خودت برمیایی!

سعی کن مستقل بشی

گفتنش راحته اما میشه اگه بخوای

اگه یه بلایی سرت بیاد این تویی که زجر میکشی اما اگه مستقل بشی اونان که کم میارن

آقا هستم !!! 🙏
یه دمنوش بخور بزار ذهنت آروم بشه وبا یه مشاور صحبت کن تکلیف خودتو معلوم کن

کاش می تونستم کل بدنم میلرزه .پسرم می بینه داغونتر

ماورای باورهای ما،ماورای بودن و نبودن ما،آنجادشتی است فراتر از تصورات راست و چپ ،تو را آنجا خواهم دید۰🦋

دیگه خوبیش چیه ایرادم میگیره.بابات بخاطر یه بیکاره بهت فوش داده

نه اخلاق داره نه پول در میاره سر کارم میری پولاتم میخوره گوشیشم نشونت نمیده 

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم
فقط بابات

قلبم شکست تا مجرد بودم تو سر خور و تحقیر الانم اینطور.درسم تو خفا میخوندم هرکی رد میشد یه تیکه مینداختت کلی تهمت اخرم خودش گف با این ازدواج کن ضمانتش بامن اینقدر گف که احساس اضافه بودنم میکردم.ازدواج کردم خونه رو از پول خودم خریدم به اسم شوهرم‌.ماشین خریدم بهم گفتن بفروشش هیچی پشتم نگرف یادم بده یا یه مدت کنارم باشه .شوهرم هم ماشین میبرد برا خودش یادم نمیداد.فروختم کلی با ضرر .بچه نمیخواستم گولم زد گف جلوگیری میکنم .عمدا نکرد .تو بارداری یه ماه بعد عروسی هر روز چشم و دلم خون بود .سرنوشتم بدبختیه

چرا باید اینطور کنن تو همه جوره بالاتری

خانواده ام از سر افکندگی و حرف مردم فراری و تو کل مجردی زجرم دادن .ازدواجم به اصرار خودشون بود اونقدری که احساس سرباری میکردم

جونت به لبت نرسه خودتم لازم نیست بکشی! کارمندی درسته؟ یعنی از پس هزینه خودت برمیایی! سعی کن مستقل ...

هیچی از پولم نمی مونه همش قسط

دیگه خوبیش چیه ایرادم میگیره.بابات بخاطر یه بیکاره بهت فوش داده نه اخلاق داره نه پول در میاره سر کا ...

احساس ضعف و حقارت  کل وجودم گرفته

الان دقیقا واس چی تحملش میکنی؟؟؟؟ لطفا کسی نگه چرا داری تحریکش می‌کنی چون واقعا عصبیم

چیکار کنم .نه حقم میده که جدا بشم .حقوقم هم همش قسط وامایی که براشوت گرفتم

خانواده ام از سر افکندگی و حرف مردم فراری و تو کل مجردی زجرم دادن .ازدواجم به اصرار خودشون بود اونقد ...

عزیزم الان دیگ گذشته ، با شوهرت حرف بزن بیشتر و روز به دوز قدرتمند تر شو ، تو واقعا دختر مستقل و موفق و قوی هستی ک هیچکس نمیتونه تورو اذیت کنه

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭