مامانپسرک مدیر استارتر عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 742 عنوان لطفن بیاین داخل تاپیک سزارین و سقط 165 بازدید | 9 پست کسیو دیدین ک بعد عمل جراحی شکم دقیقن مثل سزارین سقط داشته باشعـمن دوروزه عمل کردم باید جنین شش هفترو ک بتا اومده پایین سقط کنم شکمم ک بازع الان منتظرم یکم بهترشم بعد داروهارو شرو کنم من خیلیییی میتزسممم 1402/08/19 | 20:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زینبببببببببببب عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 7701 ینی چی ؟بارداری الان میخوای سقط کنی ؟ خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤
مامانپسرک مدیر استارتر عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 742 ینی چی ؟بارداری الان میخوای سقط کنی ؟ بله جراحی سزارین شدم به دلیل کیست و الان باید سقطم بکنم
زینبببببببببببب عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 7701 بله جراحی سزارین شدم به دلیل کیست و الان باید سقطم بکنم خب عزیز دلم سقط هم کنی اصلا کاری ب شکمت ندارن ک ...من خودم سقط کردم قرص خوردم خون ریزی لخته داشتم بعدش ی کم مونده بود با مکش برام انجام دادن....بعدم شما خییییلی پایینه هفتت خودش میفته سریع ..کلا سقط ۲۴ ساعت طول میکشه خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤
مامانپسرک مدیر استارتر عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 742 خب عزیز دلم سقط هم کنی اصلا کاری ب شکمت ندارن ک ...من خودم سقط کردم قرص خوردم خون ریزی لخته داشتم بع ... عزیزم من سز شدم میگم شکمم بازههه بخیع درددددد ـقرص چی خوردی چقد دردداشتی بقایانموند
زینبببببببببببب عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 7701 عزیزم من سز شدم میگم شکمم بازههه بخیع درددددد ـقرص چی خوردی چقد دردداشتی بقایانموند من ۹ صب رفتم بیمارستان درد نداشتم ۹ تا قرص خوردم ۱۲ شب تا ۸ صب کاملا لخته میومد ببخشید البته ...بعدش کل دردش ۵ دقیقه طول کشید..اصلا درد آنچنانی نداشتم چون ب خاطر روحیه خودم بود.. خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤
زینبببببببببببب عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 7701 ببخشید ۲ بعد از ظهر رفتم بیمارستان خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤
مامانپسرک مدیر استارتر عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 742 من ۹ صب رفتم بیمارستان درد نداشتم ۹ تا قرص خوردم ۱۲ شب تا ۸ صب کاملا لخته میومد ببخشید البته ...بعدش ... من روحیم داعونه بااین دردا دارم میمبرمم خدا😭😭😭😭
minas233 عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 462 شاپینو یه سایته که لباسهای همه فروشگاهها رو یه جا میذاره. اینجا هم چیزای خوبی میتونید پیدا کنید:shopino