ریتالین یه داروییه که الانفقط روانپزشک باید بنویسه تا بهت بدن با کد ملی و کپی صفحه اول شناسنامه.بعد هرجایی هم گیر نمیاد،بعد اینکه ریتالین باعث میشه که بی خوابی وبی اشتهایی شدید بگیری و اگه سرخود بخوری بدون اون قرص دیگه نمیتونی تمرکز کنی.من پسرم بیش فعاله پزشکش داده با نسخه پزشک به زور بهمون دوتا ورق میدن.
من مصی ام، ۲۵ ساله، یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس، به منظور رشد و تغییر مثبت. علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
لطفا سرخود این داروهارو نخورید تا به بچهای ما که نیاز دارن تحت نظر پزشکن این دارو رو بدون دردسر بدن فکر نکنن میخوایم ببریم بفروشیم یکماه مونده انقضاش تموم بشه میدن بهمون
عزیزم کسی که اختلال تمرکز توی مغزشه این راهکارها کمکی بهش نمیکنن ریتالین هم چیز بدی نیست و عوار ...
بله در صورتیکه پزشک متخصص و روانپزشک تجویز بکنه که اون شخص مبتلا به adhd هست نه اینکه الکی برای کنکور و امتحان مصرف بشه،برن پزشک عمومی بگن ریتالین بنویس
البته الان خداروشکر انقدر سخت گیری میکنن که واقعا کسانی که نیاز دارن و متخصص نوشته به دستشون میرسه