2777
2789
عنوان

بچه ها کسی ریتالین خورده برای امتحان اگر از عوارضش چیزی میدونین

| مشاهده متن کامل بحث + 1058 بازدید | 47 پست

ریتالین یه داروییه که الان‌فقط روانپزشک باید بنویسه تا بهت بدن با کد ملی و کپی صفحه اول شناسنامه.بعد هرجایی هم گیر نمیاد،بعد اینکه ریتالین باعث میشه که بی خوابی و‌بی اشتهایی شدید بگیری و اگه سرخود بخوری بدون اون قرص دیگه نمیتونی تمرکز کنی.من پسرم بیش فعاله پزشکش داده با نسخه پزشک به زور بهمون دوتا ورق میدن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم الکی چیزی نگو نمی‌دونی!!!! من سالها مصرف کردم عوارضش از یه چرک خشک کن کمتره! تازه ریتا ...

واقعا 

من از خدامه 

ولی بخدا من شنیدم ادم تز عوارضش ایست قلبی کرده 

اخه بعضیا بیماری شاید داشته باشن 

یا به بدنشون نسازه 

ببخشید روی تمرکز واقعا تاثیر داره ؟تونستین خوب بخونین،؟

اخه شنیدم ادم بوده ایست قلبی کرده 

😂😂😂

چرا باید با یه ریتالین یه نفر ایست قلبی کنه آخه!!!!

ریتالین یه داروی ضعیفه که حتی برای بچه های ۶ سال به بالا هم تجویز میشه 

فقط الکی میگن عوارض داره دانشجوها خودشونو با ریتالین خفه نکنن

من یه بار خوردم

مرگ و به چشم دیدم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

برای تمرکز ؟  عزیزم برای تمرکز کلی راهکار هست. بنظرم نمی ارزه قرص با عوارض زیاد

عزیزم کسی که اختلال تمرکز توی مغزشه این راهکارها کمکی بهش نمی‌کنن

ریتالین هم چیز بدی نیست و عوارض خاصی هم نداره

وگرنه برای بچه ۶ ساله تجویز نمیشد

😂😂😂 چرا باید با یه ریتالین یه نفر ایست قلبی کنه آخه!!!! ریتالین یه داروی ضعیفه که حتی برا ...

نه اون ۱۰ که باید آروم شروع کنی

من که یهساله میخورم یکم که زیاد بشه انگار میخوام بالا بیارم 

خطرناکه نظرات بدون پشوانه دادن

عزیزم کسی که اختلال تمرکز توی مغزشه این راهکارها کمکی بهش نمی‌کنن ریتالین هم چیز بدی نیست و عوار ...

من پسرخالم میخوره ۱۰ سالشه

دختر خالم که ۲۵ سالشه کار مهمی داشت نیاز به تمرکز داشت یه دونه قرص ۱۰ که کمترین هست خورد

فقط بالا اورد

عزیزم کسی که اختلال تمرکز توی مغزشه این راهکارها کمکی بهش نمی‌کنن ریتالین هم چیز بدی نیست و عوار ...

بله در صورتیکه پزشک متخصص و روانپزشک تجویز بکنه که اون شخص مبتلا به adhd هست نه اینکه الکی برای کنکور و امتحان مصرف بشه،برن پزشک عمومی بگن ریتالین بنویس 

البته الان خداروشکر انقدر سخت گیری میکنن که واقعا کسانی که نیاز دارن و متخصص نوشته به دستشون میرسه