2777
2789

۱ سوال 

برام سواله نسل جوون الان ک کلا از این رل به رل بعدی تغییر حالت میدن خیلیاشون 

وقتی ازدواج کنن چند درصدشون از دختر و پسر که ابن قدر ب تغییر و تنوع عادت کردن میتونن مقید و متعهد بمونن ؟!

و چند درصدشون زندگی مشترکشون با شوهر اولشون به بالای ۱۰ سال میکشه؟

و چند درصد از اونایی که به بالای ۱۰ سال رسیده همچنان همو دوست خواهتد داشت؟(البته الانم خیلیا بالای ۱۰ سال دیگه علاقه ای بهم ندارن )

کلی پرسیدن و سواله برام واقعا

زمان دبیرستان ما سال ۸۳ اینا ابن روابط در کل جامعه خیلی نکوهیده بود و هر کسی داشت مخفی میکرد

الان همه اعلام میکنن

قبلا روابط ج .....چسب و ودوام زندگی بود ولی الان قبل ازدواج بعضا با چندین نفر این تجربه رو داشتن

پس قراره چی بشه

از دید من همه خیلی عجیب شدن

چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما  

لطفا با حفظ احترام نظرتونو بگبن

و در مورد این مسله صحبت کنبم

و سنتون رو هم بگین اگه ممکنه

چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان دیگه هیچکس ازدواج نمیکنه متاسفانه من که دور ورم دحتر پسر بالای ۴۰ سال تا دلت بخواد هست متاسفانه اکثرا اونایی هم که ازدواج کردن یا مجبوری دارن زندگی میکنن برا ابرو یا بچه یا طرف پولدار بخاطر پولش و غیره تکو توک دیدم ظاهرا اوکی بودن 

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه 

دیگه اعتماد نیست ، سنگ رو سنگ بند نمیاد.

روشنفکرا میگن خوبه اینطوری چون دختر پسرا قبل از ازدواج دایم هم خودشون و هم جنسمخالف رو میشناسن

سنتی ها میگن بده ، چون باعث بی بند و باری اخلاقی و سست شدن پایه های زندگی میشه.

هرکدوم یک روی سکه اس

@خسته23  

درخواست دوستیمو تایید کن در مورد تاپیکای دیشبت ک حذف شده ۱ چیزی بهت بگم

@خسته23     درخواست دوستیمو تایید کن در مورد تاپیکای دیشبت ک حذف شده ۱ چیزی بهت بگم

بگوعزیزم .خودم گفتم پاکشون کنن تااشنایی چیزی منونشناسه

آنکِه بودَنَش بِدونِ مِنَت و اَبَدیست 'خداست'🤍🌱