2777
2789

بگید 

من که داغونم از بس مامانم ناراحتم میکنه هر روز گریه میکنم ریه هام عفونت کرده مدام سرفه میکنم دستامم میلرزه

شما بگید حس قبل عروسیتون چی بود؟ خوشحال بودین؟

کاربری دست دو نفره دوستان🫂 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه همش تو خونه دعوا داشتیم ختی یادمه مامانم قهر کرد رفت از خونه .بابام به طرز فجیعی زیرو و رو سده بود و اصلا نابود ها ولی خب الان دیگه خیلی سال میکذره و فعمیدم اون زمان همه استرس داشتن حالا الان که خودم مادرم میفهمم 

هیچ چیز زندگیمون که رند نبود اما گفتیم یه کاربری رندمون نشه😂

منم خوشحال نبودم و همش استرس و گریه بود . البته تقصیر منم بود من خیلی رویایی بودم تاج برداشته بودم بیست میلیون شوهرم میگفت نمیخرم گریه میکردم و در حد مرگ ناراحت میشدم😂

منم🤦🏻‍♀️💔 شما چرا

انقد استرس داشتم همش بحث میکردم و دعوا و ناراحتی و تالاری که خوشم نمیومد وای خیلی بد بود 

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا