2777
2789
عنوان

کسایی که هنرستان رفتن یا رشته انسانی خونده بودن میشه جوابم‌و بدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 26 پست

هنرستان حسابداری خوندم، فوق دیپلم، کارشناسی و کارشناسی ارشد حسابداری دارم از ۱۹ سالگی شاغلم و درآمدم خیلی خوبه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اها مزون خودت رو بازکردی؟ رشته دانشگاهیتون چی بوده

اره عزیزم 

رشته دانشگاهیمم همین طراحی دوخت بود 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
رشتتون چی بوده و چه پروژه هایی میگیرین

دیپلم انیمیشن 

لیسانس گرافیک

پروژه های تصویرگری بیشتر موشنی

تدریس استاپ موشن انجام میدم ایشالا اگر قبول شدم 

وام میگیرم یه جایی کرایه میکنم یه کلاس خصوصی تصویرسازی هم میزارم

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛

خیلیم عالی موفق باشی ولی خب رستوران مگه سرمایه نمیخواست؟ 

چرا میخواست. توضیح دادم توی تاپیکام. چندتا کار مختلف می‌کردم دوره دانشجویی کم کم یه پولی جمع کردم بعد با یکی از دوستام یه کافه‌ی کوچیک همون پایین خونه‌ی من راه اندازی کردیم که کلا دوتا میز داشتیم. بعد کم کم همون رو توسعه دادیم و الان چندساله جدا شدیم از هم و من توو شهر خودمون این کافه رو احداث کردم. قطره قطره اومدیم جلو اصلا قصد جدی‌ای نبود. اوایل برای سرگرمی و دور هم جمع شدن دوستانه شروع کردیم اما کم کم جدی شد. هرچند اون دوستم سهمشو داد به من و رفت همون بازیگری و کارگردانی رو ادامه داد

خُنَک آن قمار بازی که بِباخت آنچه بودش / بِنمانْد هیچش الا هوس قمار دیگر
چجوری استویو داری چکار میکنی توش دقیقا؟

چجوری یعنی چی؟ 

اینجوری که یه آپارتمان گرفتم و تبدیلش کردم به استودیو.

برای موسیقی و پادکست و ضبط ویدئو برای یوتوب اجاره میدمش و خودمم گاهی پادکست میسازم یا محتوای گیم تولید می‌کنم

طراحی صنعتی خونده دوستتون؟ و چرا میگین بازار کار نداره

نه مهندسی صنایع خوند.

چون من خودم توی اون رشته تحصیل کردم و تمام رفقام هم از همون دورانن و الان هیچکدومشون از کار مرتبط با رشته‌ای که خوندن پول در نمیارن. اکثرا جای دیگه کار میکنن و پولشو توو این کار خرج میکنن. طراحی صنعتی البته بازار کار داره ولی همونطور کارمندیه اما رشته‌های دیگه اینطور نیست متاسفانه. دخترای دانشگاه ما الان اکثرشون یا مربی مهدکودک شدن یا تولید محتوا می‌کنن یا ادمین پیج‌ان

پسرا هم هرکدوم زدن توو یه کاری

ارز دیجیتال

اینترنت

شغل آزاد مثه کافه و سوپرمارکت و امثالهم

توی رشته‌ی هنر خیلی اذیت می‌کنن و سنگ میندازن. عملا نمیذارن کار کنید. شما فکر کن ما هرکدوم جاهای مختلف کار می‌کردیم و پولشو هزینه‌ی پلاتو و لباس و دکور و این چیزا می‌کردیم و چند ماه تمرین می‌کردیم و اونوقت خیلی راحت مجوز نمیدادن بهمون یا بعد یک شب اجرا لغوش می‌کردن. بعد ما می‌موندیم کلی بدهی و حسرت و وقت تلف شده

چرا بیکار؟ علاقه نداشتی یاچی؟

کار نیست

سلام منم اینجام..متاهلم..عاشقم..همیشه سعی میکنم مثبت فکر کنم تا خدا برام انرژی مثبت بفرسته🩷جز خدا به هیچ چیز دیگه ای اعتقاد ندارم ..خدا هست هرلحظه در وجود تک تک مخلوقاتش..امیدوارم در زندگیم به چیز هایی که ب من تعلق داره برسم ..مطمعنم هر کسی در زندگی با تلاش خودش سرنوشتش را رقم میزنه🩷🤲