2777
2789
عنوان

تفسیر بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 94 پست
عه راستی جمعست آزمایشگاه تعطیله😃

بد بختی جمعه است .به نظرت دلما خوش کنم واقعیه یا کیکه؟

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد💙هیچ وقت فکرشم نمیکردم کسی را بیشتر از بابایی دوست داشته باشم تا اینکه دیروز توی سنو اونجوری برام دلبری کردی💙مامانی عاشقته سالم برس به دل بی قرارم 💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بد بختی جمعه است .به نظرت دلما خوش کنم واقعیه یا کیکه؟

واقعیه🤩🤩بازم بی بی بزن دیگ نیاز نیست صبح ناشتا بعد بیدار شدن بزنی مثبت که باشه در طول روز هم نشون میده دو سه ساعت که نرفتی دست شویی بعدش بزن اینبار سه چهار تا بخر  اصلا هم خجالت نداره  

⭕️از عجایب نی نی سایت:⭕️😁طرف تاپیک زده؛ سلام خانما دیشب خواب دیدم شوهرم داره بهم خیانت میکنه، اسم زنه هم سارا بود، تو خواب دست تو دست هم خوش بودن و ظاهرا زنه هم حامله بود  با یه حالی از خواب بیدار شدم. بگید چکار کنم؟ دارم دیوونه میشم... حتی می ترسم بخوابم!و اما جواب نی نی سایتی های غیور همیشه در صحنه:۱_خوابت رو دانلود کن بزار جلوش بگو این چه وضعشه خائن.۲- ببین دانلود فایده نداره، باید از خوابت اسکرین شات بگیری. عکسش رو داشته باش سند باشه.۳- عکس؟ کو!کو!۴- بز.بز .۵- ببین امشب تو خواب با مامور برو سراغشون.۶- من میگم نخواب تا اونا هم همونبین.۷نفهمیدی چطوری حامله شده؟۸- بچه داری؟ ببین فقط طلاق. ۹_من شماره سه هستم، اگر عکسش رو نمی زاری تا گزارش بزنم.۱۰_ با اجازه اسی بیاید تاپیک آخر من.۱۱- نی نی یار ۵ هنوز کسی بهم توهین نکرده، تاپیک ببند یه وقت توهین نکنند بهم. ۱۲_تو چندسالته اون چندسالشه.۱۳_ دوستان اگر تاپیک پربازدید شد برام یه صلوات بفرستید مشکلم حل بشه.۱۴_ب خاطر همینه دوست ندارم ازدواج کنم.۱۵_بچه برا چی آوردی از این شازده.۱۶_ب روش نیار قشنگ با سیاست کاری کن خونه ب نامت کنه ،کلی طلا جمع کن بعد طلاق ۱۷_خانما تو تاپیک مرد هست ادب رعایت شود.۱۸_یکی منو لایک کنه بعدا بیام بخونم الان خوابم میاد.۱۹_چرا حس میکنم تایپیک سرکاریه☹️🎈منو با امضام میشناسن پس لطفا کپی نکنید میسی🎈

این بی بی چک داره داد میزنه من مثبتم😆

چند وقته اقدامی؟

⭕️از عجایب نی نی سایت:⭕️😁طرف تاپیک زده؛ سلام خانما دیشب خواب دیدم شوهرم داره بهم خیانت میکنه، اسم زنه هم سارا بود، تو خواب دست تو دست هم خوش بودن و ظاهرا زنه هم حامله بود  با یه حالی از خواب بیدار شدم. بگید چکار کنم؟ دارم دیوونه میشم... حتی می ترسم بخوابم!و اما جواب نی نی سایتی های غیور همیشه در صحنه:۱_خوابت رو دانلود کن بزار جلوش بگو این چه وضعشه خائن.۲- ببین دانلود فایده نداره، باید از خوابت اسکرین شات بگیری. عکسش رو داشته باش سند باشه.۳- عکس؟ کو!کو!۴- بز.بز .۵- ببین امشب تو خواب با مامور برو سراغشون.۶- من میگم نخواب تا اونا هم همونبین.۷نفهمیدی چطوری حامله شده؟۸- بچه داری؟ ببین فقط طلاق. ۹_من شماره سه هستم، اگر عکسش رو نمی زاری تا گزارش بزنم.۱۰_ با اجازه اسی بیاید تاپیک آخر من.۱۱- نی نی یار ۵ هنوز کسی بهم توهین نکرده، تاپیک ببند یه وقت توهین نکنند بهم. ۱۲_تو چندسالته اون چندسالشه.۱۳_ دوستان اگر تاپیک پربازدید شد برام یه صلوات بفرستید مشکلم حل بشه.۱۴_ب خاطر همینه دوست ندارم ازدواج کنم.۱۵_بچه برا چی آوردی از این شازده.۱۶_ب روش نیار قشنگ با سیاست کاری کن خونه ب نامت کنه ،کلی طلا جمع کن بعد طلاق ۱۷_خانما تو تاپیک مرد هست ادب رعایت شود.۱۸_یکی منو لایک کنه بعدا بیام بخونم الان خوابم میاد.۱۹_چرا حس میکنم تایپیک سرکاریه☹️🎈منو با امضام میشناسن پس لطفا کپی نکنید میسی🎈
کاغذش جابه جاشده این مثبته یکی دیگم بزن

خدا از دهنت بشنوه😭

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد💙هیچ وقت فکرشم نمیکردم کسی را بیشتر از بابایی دوست داشته باشم تا اینکه دیروز توی سنو اونجوری برام دلبری کردی💙مامانی عاشقته سالم برس به دل بی قرارم 💙
خیلی ناراحتم اخه دیشب همینم رفتم با خجالت گرفتم از داروخانه .نمیخواستم شوهرم بره.نمیخواستم الکی امید ...

اخی عزیزم کاش پیشم بودی خودم برات میخریدم

مرد باشه چه اشکال داره خجالت نکش

اونم میخوای امروز صبرکن فردا بگیر

دخترم دوست دارم🥰😍😘🤩

این بی بی چک داره داد میزنه من مثبتم😆 چند وقته اقدامی؟

دو ماه تقریبا .یا سه ماه .ولی اخه رفتم دکتر گفت فولیکولی نمیبینم و روز ۱۳ سیکل بود .بعد گفت اقدام کن از فلان روز تا فلان روز .دیگه الان نمیدونم .دلم گرفته .نمیدونم مثبته یا نه .شانسم جمعه است و شوهرم خونست .نمیخوام بفهمه .الان

اخی عزیزم کاش پیشم بودی خودم برات میخریدم مرد باشه چه اشکال داره خجالت نکش اونم میخوای امروز صبرکن ...

اره احتمالا نشه امروز برم .دیشبم به بهونه امپو ل خریدن رفتم داروخانه .اینم گرفتم .دوست نداشتم الکی خوشحال بشه شوهرم .الانم دوست دارم اگه باردارم لااقل سوپرایز بشه 

دیگه ندارم .شاید مارک خوبی نگرفتم .نمیدونم اخه برام عجیبه که سی و تی سر جاشون نیست 

چیکار به سی و تی داری؟ اصلا بعضی بی بی چکا ی تیکه کاغذ خالیه سی و تی ای ننوشته اصلاوتو پی خط بگرد نه سی و تی. مبارکت باشه عزیزم♥ 

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

مبارکه عزیزم چندم باید میشدی ؟الان چند روز گذشته؟ این ولی صددر صد مبارکه ان شاالله صحیح و سالم بیاد ...

بدبدختی همین چندم شدنا نمیدونم .چون قبلا سیکلم ۴۰ روزه بود .دکتر متفورمین داد خوردم .شد ۳۰ روز .باز شل بازی کردم این ماه متفورمین نخوردم .برا همین نمیدونم ۳۰ حساب کنم یا ۴۰ .۸ مهر پریود شدم 

خیلی ناراحتم اخه دیشب همینم رفتم با خجالت گرفتم از داروخانه .نمیخواستم شوهرم بره.نمیخواستم الکی امید ...

من هروقت میخرم دوسه تا باهم میخرم 

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

چیکار به سی و تی داری؟ اصلا بعضی بی بی چکا ی تیکه کاغذ خالیه سی و تی ای ننوشته اصلاوتو پی خط بگرد نه ...

واقعا😭😭😭😭

اره احتمالا نشه امروز برم .دیشبم به بهونه امپو ل خریدن رفتم داروخانه .اینم گرفتم .دوست نداشتم الکی خ ...

برای من ظهر ک از سرکار میومد میگفت پاشو پاشو کارت و بردار برو پنح تا بی بیچک بخر بیار هرچی میگفتم ول کن نیستم میگفت نه

بعد هر روز میگفت خب برو بزن بیا من ببینم،خیلی سوپرایز نشد سر اولی چون به اجبار من بود سقطم شد

دومی هم که دکتر فرستادم ازمایش تا برگه رو اوردم گفت مثبته ولی درد زیاد داری میفته 

منم گریه کنون اومدم خونه

اینم سوپرایز ما

دخترم دوست دارم🥰😍😘🤩