2777
2789
عنوان

کی مادرشوهرش کفش پاشنه بلند یا لژ دار مبپوشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 95 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرشوهرم ناخن میکاره، بلفاروپلاستی کرده. گاهی مژه میکاره. خط چشم تتو کرده. بازم بگم یا بسه؟ 

واقعا حسودیم شد بیا مادرشوهر عوضی .مادرشدهر من مذهبیه هرکاری کنیم چنگال میکنه ماتحتمون 

مادرشوهر خودم تمام کفشاش پاشنه بلنده نمی‌دونم چجوری باهاشون همه جا میره و پاش درد نمیگیره 

موهاشم همیشه رنگه مانتو هاشم همه کتی کوتاه با شلوار دم پا و کفش پاشنه بلند همیشه هم مداد ابرو و رژ لب داره 

مادر شوهر من نمی پوشه،،مادر‌ پدرم می پوشید یه بار تلپی تو بازار افتاد پخش زمین شد،،بعدش هم دیسک کمر گرفت تا الان دو بار کمرشو عمل کردن برای دک و پزش،،آخه یکی نبود بگه مجبوری مگه،،الان از گردنش تا پایین بخیه خورده‌.

جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....
مادر شوهر منناظم مدرسه راهنمایی بود الآنم دقیقا فک می‌کنه ناظم منه. به همه چیزم گیر میده

احتمالا مادرشوهرامون خواهرن .مال من مدیره 😂دید رو خودم نمیتونه کاری انجام بده داره تلاششو میکنه واسه تربیت بچه هام .تاحالا به مو و حجاب و ...گیر داده .الان دیگه رد داده میپرسه راهپیمایی رفتین یا نه اگر نرفتیم اخم و تخم میکنه.سرد میشه مارو مشرک و بی دین میپنداره😂