2777
2789
عنوان

کی مادرشوهرش کفش پاشنه بلند یا لژ دار مبپوشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 95 بازدید | 39 پست

مادرشوهر منم میپوشه 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهرمن موهاشوکراتین کرد .پف پلکشو جراحی کرد.موهای زائدصورتشو لیزر کرد تتو ابروکرد الانم میخواد بره فیبروزکنه.اصلا اهل ارایش نیستا مذهبیه ولی میرسه خیلی به خودش .چندباراستخررفت گفت بیابریم من نرفتم نمیتونم

واقعا حسودیم شد بیا مادرشوهر عوضی .مادرشدهر من مذهبیه هرکاری کنیم چنگال میکنه ماتحتمون 

😂😂

مادرشوهر من باز اینقدر به خودش میرسه که من به گردپای اون نمیرسم. از سفر و خرید لباس و مراقبت پوستی و ....

جلوش احساس کمبود میکنم 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
چرا همه مادرشوهرا‌ پاشنه بلندپوش‌ شدن😂😂😂

قدش کوتاهه چون 😁سنی هم نداره چهل و پنج سالشه 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

احتمالا مادرشوهرامون خواهرن .مال من مدیره 😂دید رو خودم نمیتونه کاری انجام بده داره تلاششو میکنه واس ...

وای خیلی سخته خیلی 

چون مدیره به راهپیمایی گیر میده..

منم مشکل حجاب رو اساسی باهاش دارم 

😂😂 مادرشوهر من باز اینقدر به خودش میرسه که من به گردپای اون نمیرسم. از سفر و خرید لباس و مراقبت پ ...

همچین مادرشوهری اتفاقا ارامش میده ادم ازش میتونه اینا رو یاد بگیره باهم انجام بدین 

مادرشوهر من علاوه بر اینکه همه کاریو غیر چایی دم کردن زشت میدونه ذهن بقیه هم خراب میکنه 

تازه یه مدت مسحد میرفتم میگفت خوب نیس زم از خونه بره بیرون تو خونه نمازشو بخونه بهتره چشم نامحرم نیفته بهش .در این حده .با این بشر چه کنم ؟کادو تولد 4سالگی دخترم واسش چادرسیاهخرید میکفت سرت کن .منم یه جایی قایمش کردم بچم نبینه 

وای خیلی سخته خیلی  چون مدیره به راهپیمایی گیر میده.. منم مشکل حجاب رو اساسی باهاش دارم

تازه مثلا من خودم باحجابم ولی ایشون از اونور بوم افتاده 

عقایدشو به زور تحمل میکنه جلوش وایسیم رابطه امونو خراب میکنه 

شوهرمو ادب کردم پشت سرمون حرف و حدیث با سیاست درمیاره .

به همون خدایی ک همه میپرسیتیم سپردمش