2777
2789
عنوان

وقتی بفهمین شوهرتون با زن عموش ...

319 بازدید | 40 پست

وقتی بفهمین قبل از اینکه بیاین توزندگیش شوهرتون با زن عموش ل ا س میزده چه عکس العملی داشتین؟

پیاماشون رو دیدم بهش میگفت توبهترین زن عموی دنیایی  زن عمو خیلی دوست دارم توبهترینی فوق العاده ای  عالی هستی

واسش فیلم خنده دار فرستاده نکبت

یه مدت هم عاشق دختر خواهر همین زن عموی ایکبیری شده بود

وقتی پیامارودیدم وقتی فهمیدم قبلا عاشق دختر خواهر         زن عموش شده بود از همون موقع ازش بدم میاد وقتی توی چشام زل میزنه ازم تعریف میکنه دلم میخاد بهش بگم همینجوری هم از اون دختره وزن عموت تعریف میکردی؟

شوهرم نمیدونه من پیاما خودش وزن عموش رو خوندم ولی بهش گفتم چجوری تونستی عاشق فلانی بشی؟گفت اون فقط یه حس بچگانه بود

اگه راست میگه چرا قبلا خودش بهم نگفت که از زبون کسی دیگه نشنوم وتعجب کنم 

چیکارکنم توروخدا دلداریم بدین ازش متنفرشدم الانم باهاش قهر کردم سریه موضوع دیگه😞😞😞

خواهم که به خلوت کده ای ازهمه دور،                                       من باشم ومن باشم ومن باشم ومن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه آدما ی گذشته ی دارن که ب خودشون مربوطه 

بهش میگفته زن عمو اگه چیزی بینشون بود اسمش می‌گفت 

دوست داشتن دخترعموش هم که برای مجردیش بوده

ما هیچ تر از هیچ پِیِ هِیچ دویدیم ...جز هیچ در این هیچ دیگر هیچ ندیدم ...

خودشم میگه که یه حس بچگانه بوده 

چرا بیاد بهت بگه که الکی حساس بشی چیزی که تموم شده رفته

اگه بخوام وضعیتمو توصیف کنم..                                  باید بگم دریا طوفانیه، قایق سوراخه،پارو شکسته ...          ولی انگیزه زیاده ،خیلی زیاد:)

عزیزم گذشته ی شوهرت ب نظرم ب شما مربوط نمیشه 

چون قبل از اینکه شما بیای داخل زندگیش ب دختر خواهر زن عموش علاقه داشته و زن عموشم جای مادرش رو داره 

انقد بهش فکر نکن چون خودتو اذیت میکنی 

بچسب ب رابطتون عزیزم😊

این لاس زدن نیستا ابراز علاقه است به فامیل و چیز خاصی نیست البته با اون دحتر دوست بوده این دیگه برا ...

چیزی ندیدم ولی قبل از اینکه بفهمم بادختره دوست بوده هی بهم میگفت اجی فلانی خیلی دختر خوبیه دلم میخاد باهاشون رابطه خانوادگی داشته باشیم یا خیلی اجی فلانی گناه داره توزندگیش خیلی سختی کشید وقتی این حرفاش یادم میاد دلم میخاد خفش کنم لابد میخاسته اول رابطه خانوادگی باشه تابعد پیشرفت کنه خداروسکر زود فهمیدم نزاشتم رفت وامد داشته باشیم

خواهم که به خلوت کده ای ازهمه دور،                                       من باشم ومن باشم ومن باشم ومن...