2777
2789
عنوان

وقتی بفهمین شوهرتون با زن عموش ...

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 40 پست

مگه چی گفته میگی لاس زده ما که فامیل همه باهم اینطوری هستن ازدواجم کردم خانواده شوهرم اینطوری بودن همه باهم خوب بودن و الانم دختر عمه هاش همه بهش پیام میدن کلی قوربون صدقه هم میرن و میدونم هیچ چیزی بینشونم نیست خودمم با پسر خاله هام اینطوری بودم و هنوزم که هست از برادرامم بیشتر دوسشون دارم شوهر خاله مو اونقد دوست دارم که جلو شوهرمم براش گریه میکنم که خدا مراقب سلامتیش باشه ۷۰ سالشه 

حالا خواهر زاده زن عموشو دوست داشته دیگه قرار نیست به همه به چشم دوست دختر نگاه کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند باری هم گفته زن عمو خیلی دوست داشت من دومادش بشم وقتی تنهایی میرفتم خونشون قلیون واسم چاق میکرد همش میگفت

.....بیا پیشمون توادم پایه ای هستی

زن عموش سه تا دختر داره دختر دومیش همس منه باهم همکلاسی هم بودیم

خواهم که به خلوت کده ای ازهمه دور،                                       من باشم ومن باشم ومن باشم ومن...

این حس حسادت رو  توی وجودت از بین ببر و سعی کن هیچ حس بدی به اون خانم ها نداشته باشی، تموم شده رفته الان تو زنشی، حسادت باعث  کاهش ترشح فرومون میشه، فرومون یه چیزیه ک مرد رو به زن جذب میکنه، اگه بخوای به این احساست ادامه بدی ، چند وقت دیگه میای تایپیک میزنی نمی‌دونم چرا شوهرم ازم سرد شده، بی علاقه شده، سمتم نمیاد، اگه اینجوری شد بدون بخاطر پرورش حس حسادت درونت بوده، که شوهرت ازت زده شده، ببین حتی اگه بهش نگی و فقط تو دلت باشه ، بازم ازت دور میشه ، ببخشید برای خودت گفتم ، پس فراموش کن ، بچسب ب زندگیت و شوهرت

خداوند نور آسمان ها و زمین است
چیکارکنم؟

به نظرم سخت نگیر.

زیادی گیر بدی حساسش میکنی.

با سیاست رفتار کن.

کم کم رفت و امدتو باهاشون کم کن.

ولی در کل کسی که با زنعموش دست میده و پیش هم راحتن ،لزوما به معنی این نیست که خبریه.

فامیلای شوهر منم با هم راحتن.

من اولا بدم میومد.ولی دیدم واقعا هیشکیبا چشم بد به هم نگاه نمیکنه

این حس حسادت رو  توی وجودت از بین ببر و سعی کن هیچ حس بدی به اون خانم ها نداشته باشی، تموم شده ...

ممنون عزیزم سعیمومیکنم

خواهم که به خلوت کده ای ازهمه دور،                                       من باشم ومن باشم ومن باشم ومن...
به نظرم سخت نگیر. زیادی گیر بدی حساسش میکنی. با سیاست رفتار کن. کم کم رفت و امدتو باهاشون کم کن. ...

من نمیگم دست بدن چیز بدیه 

پیاماشون رو دیدم از قبل بود زیر همه پستا اینستاشم چیز فرستاده 

کلا نمیزاره گوشیشونگاه کنم میگه شخصیه حریم خصوصیه هرکسیه منم یروز یواشکی نگاه کردم اینارو دیدم بعدش گفتم میخام اینستا نصب کنم نزاشت درصورتی که توی جلسه خواستگاری گفت من اصلا مخالفت نمیکنم توی این برنامه ها باشی منم مجبورش کردم خودشم پاک کنه اینستا وواتساپشو

سلام عزیز شرمنده مزاحمتون میشم تو این تاپیک 

من داشتم برای شغل خدمات تحقیق میکردم که تاپیک دوسال پیش شمارا دیدم 

عزیزم شما مشغول به کار خدمات بیمارستان شدید؟

هرچی آرزوی خوبه مال تو❤️
سلام عزیز شرمنده مزاحمتون میشم تو این تاپیک  من داشتم برای شغل خدمات تحقیق میکردم که تاپیک دوس ...

نه نشدم

کلا منصرف شدم